Zekić: Hajduk ima u svojoj kući veliku budućnost - igračku i trenersku

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

HAJDUK i Slaven Belupo na Poljudu se sastaju u subotu u 18:10 u utakmici 26. kola SuperSport HNL-a. Domaćin u utakmicu ulazi nakon pobjede protiv Osijeka u Gradskom vrtu, dok su gosti pali na sedmo mjesto u prvenstvu nakon poraza od Lokomotive u Zagrebu. Uoči utakmice na konferenciji za medije obratio se javnosti trener Slavena Zoran Zekić.

"Prije svega, iskrene čestitke juniorima Hajduka na ulasku u polufinale Lige prvaka. Imaju u svojoj kući veliku budućnost, ne samo igračku nego i trenersku u gospodinu Budimiru. Utakmica s Hajdukom bit će dvoboj dva protivnika u suprotnom raspoloženju, Hajduk nakon slavlja i dobre igre u Osijeku, a mi nakon poraza od Lokomotive. Unatoč tome, očekujem veliku borbu na terenu i pravu partiju mojih igrača. Čeka nas dobra atmosfera na tribinama i to nam mora biti dodatan motiv", rekao je Zekić.

Slavenu će nedostajati nekoliko igrača

"Sve je to dio života i nogometa. Imaš kvalitetnijih dana i onih manje kvalitetnih. Iako imamo kadrovske probleme, karakter, volja i htijenje ne smiju biti upitni ni u jednom trenutku, bez obzira protiv koga se igra. Koga nema, bez njega se mora. Imamo igrače koji će ih zamijeniti i to im je prilika da zgrabe svoje mjesto u sastavu za završnicu sezone", zaključio je trener Slavena.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.