HDZ-ovac koji se brutalno ulizivao Plenkoviću postao šef stožera Dragana Primorca

Foto: Facebook, Sime Zelic/PIXSELL

Predsjednički kandidat HDZ-a Dragan Primorac izjavio je danas da će šef njegovog izbornog stožera biti Ante Mihanović, dok će ostale članove predstaviti nakon blagdana Svih svetih. 

 "Slažemo naš stožer, on je manje-više gotov i u cijelosti je formatiran. Odmah nakon blagdana Svih svetih ja ću predstaviti cijeli moj pobjednički stožer. Uspio sam formirati vrh i jako sam sretan što je gospodin Ante Mihanović, Splićanin, Dalmatinac i moj prijatelj puno godina, s golemim iskustvom vođenja kampanje prihvatio moj poziv i od danas je on šef izbornog Stožera moga tima", rekao je Primorac novinarima nakon sastanka Predsjedništva HDZ-a.

Inače, Mihanović je tajnik HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije i ravnatelj Ljekarni Splitsko-dalmatinske županije. Ove godine bio je deseti na listi HDZ-a za europske izbore. Ostao je zapamćen po tome što je u četiri minute predstavljanja svog programa samo hvalio Plenkovića.

Primorac najavio da će imati multidisciplinarni tim koji će skrbiti o kvaliteti života

"Iznimna je čast biti na ovoj listi, pogotovo što ovu listu predvodi naš predsjednik. Ja mislim, gospodine predsjedniče, da ćete Vi ostati zlatnim slovima upisani u hrvatsku povijest jer Vašim mandatom jedna epoha u Hrvatskoj završava, jer u Vašem mandatu su ostvareni strateški elementi zacrtani pod predsjednikom Tuđmanom", govorio je Mihanović tom prilikom. 

 

Ante Mihanović je kum s Vicom Mihanovićem, HDZ-ovcem za kojeg je Indexov novinar Vladimir Matijanić otkrio da je njegov doktorski rad s Ekonomskog fakulteta u Osijeku plagijat. Zanimljivo je što je i Ante Mihanović doktorirao na istom fakultetu disertacijom naziva Strateški pravci razvoja ljekarništva u Republici Hrvatskoj.

>> Tko je HDZ-ovac koji se brutalno ulizuje "dragom Andreju"?

Kad je riječ o ostatku članova stožera, Primorac je rekao da će nakon blagdana predstaviti glasnogovornika i sve savjetnike po pojedinim resorima koje će pokrivati. 

"To je jedan multidisciplinarni tim koji će skrbiti o kvaliteti života svakog hrvatskog građanina, kako bi u konačnici postigli da to bude država u kojoj će svaki građanin živjeti s punim plućima i ostvariti svoj maksimalni benefit i bolji život", poručio je HDZ-ov predsjednički kandidat Dragan Primorac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.