Dječak kojeg su vršnjaci jutros pretukli u Slavonskom Brodu je lakše ozlijeđen

Foto: Čitatelj

Šesnaestogodišnji dječak, koji je jutros pretučen ispred slavonskobrodske Ekonomsko-birotehničke škole, osjeća se dobro, radi se o lakšim tjelesnim ozljedama, izjavila je voditeljica Hitnog prijema Opće bolnice u Slavonskom Brodu Mia Hajnal.

Nakon što je skupina učenika pretukla šesnaestogodišnjeg učenika srednje Ekonomsko-birotehničke škole, ravnatelj Mato Čakalovac pozvao je policiju, koja je odmah izišla na mjesto događaja, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

"Radi se o vršnjačkom nasilju, dobio je više udaraca"

Čakalovac je za lokalni Plus portal rekao da se incident dogodio ispred škole, nakon čega je pozvao policiju i roditelje, koji su dječaka odveli na Hitni prijem Opće bolnice "Dr. Josip Benčević".

"Oko 9:30 smo zaprimili šesnaestogodišnjeg dječaka koji je stradao u tučnjavi, radi se o vršnjačkom nasilju. Koliko smo doznali od pacijenta, dobio je više udaraca od svojih suučenika", kazala je Hajnal.

Završio na Hitnoj

Zbrinut je na Hitnom prijemu, napravili smo radiološku i laboratorijsku obradu, nakon čega je pušten na kućno liječenje. Dječak se osjeća dobro, a radi se o lakšim tjelesnim ozljedama, dodala je. 

Hajnal je ocijenila kako je zabrinjavajuće to što je koncentracija vršnjačkog nasilja sve veća, iako u bolnicu dolaze sporadični slučajevi, kao što je bio ovaj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.