Maloljetnik u pritvoru nakon tučnjave ispred šibenske škole. Već je ranije prijetio

Screenshot: Društvene mreže

Nakon što se društvenim mrežama proširila snimka tučnjave srednjoškolaca ispred jedne škole u Šibeniku, policija je provela kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom osumnjičenim za počinjenje kaznenih djela nasilničko ponašanje, teška tjelesna ozljeda u pokušaju i prijetnja.

Maloljetnik je osumnjičen da je jučer oko 14 sati fizički nasrnuo na drugog maloljetnika. Zadao mu je više udaraca šakom u predjelu glave. Kad je napadnuti maloljetnik pao na tlo, napadač ga je nastavio udarati šakama po glavi. Cijeli događaj odvio se ispred većeg broja učenika. 

Oštećeni maloljetnik završio je u Općoj bolnici u Šibeniku, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede. Policajci su utvrdili da je napadač još sredinom rujna ozbiljno prijetio oštećenom maloljetniku, što je kod oštećenog maloljetnika izazvalo strah i bojazan za vlastiti život. 

Napadač je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske. Kaznena prijava je upućena nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.