Šef osječke gradske firme vozio mrtav pijan. Gradonačelnik: Nulta tolerancija na to

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Osječki gradonačelnik Ivan Radić izjavio je danas kako smjena direktora osječkog Gradskog prijevoza putnika (GPP) Gorana Pajnića pokazuje kako mora postojati nulta tolerancija za neodgovorno ponašanje.

Nadzorni odbor osječkog GPP-a je danas razriješio dužnosti dosadašnjeg direktora, 51-godišnjeg Gorana Pajnića, a za novoga direktora te osječke gradske prijevozničke tvrtke imenovan je Darjan Rudan.

Vozio s 2.45 promila, prije nego što je uhvaćen, skrivio je nesreću u Bizovcu

Pajnić je smijenjen nakon što je policija u srijedu u Markovcu Našičkom, tijekom nadzora prometa, zaustavila njegov automobil, a alkotestom je utvrđeno da je imao 2.45 promila alkohola u krvi.

Naknadno je otkriveno da je prethodno u Bizovcu, u srijedu nešto prije 16 sati, skrivio prometnu nesreću, nakon koje je pobjegao s mjesta događaja.

Radić: Prihvatio sam njegovu ostavku jer za takve stvari mora postojati nulta tolerancija

U izjavi novinarima Radić je kazao kako je, nakon neodgovornog ponašanja, sad već bivši direktor GPP-a jučer podnio ostavku, koju je prihvatio jer smatra da za takve stvari mora postojati nulta tolerancija.

S obzirom na to da radimo veliki projekt modernizacije tramvajske infrastrukture, vrijedan 65 milijuna era, koji uključuje i nabavu novih niskopodnih tramvaja, mogu reći da projekt nije ničime ugrožen, poručio je Radić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.