Ovo je najpopularnije mjesto za brunch u Zagrebu. Za stol se čeka u redovima
BOOGIE LAB u Zagrebu (točna adresa je Ulica kneza Borne 26, u sklopu Parka kneževa) mjesto je o kojem se ne prestaje pričati i u kojem se redovito stvaraju gužve. Da bi dobili svoje mjesto, gosti nerijetko moraju čekati u redu, a čini se kako to nikome ne smeta, s obzirom na to da se redovi i dalje ne smanjuju.
Otvorili prije 10 mjeseci
Inače, Boogie Lab je otvoren prošle godine, sredinom ožujka, kad smo i prvi put bili ondje. Odličan interijer, hrana također, baš kao i atmosfera, bili su povod da ih svi pohvale, no već nakon mjesec dana ocjena na Googleu im je pala na 4.0. Ljudi su se žalili na uslugu, ali i na hranu.
No, kako to biva u svakom novootvorenom mjestu, potrebno je neko vrijeme da se svi uhodaju, a čini se kako u Boogieju rade dobar posao jer je postao prometna destinacija od jutra do večeri. Radno vrijeme im je od 7 ujutro do ponoći, osim nedjeljom, kada otvaraju u 8 i zatvaraju u 3 popodne. Otvoreni su svaki dan.
Provjerili smo kako je
Prošle smo se subote i mi zaputili u popularni Boogie. Inače, nude brunch, ručak i večeru, a tu je i vitrina s raznim pecivima, poput kroasana, cruffina, pa i sendviča, ali i njihovim kruhom od kiselog tijesta. Cijene kruha i peciva kreću se od 1.40 € do 5 €, a brunchevi koštaju oko 10 eura. Pekarske proizvode i brunch možete naručiti između 7 i 15 sati, a Moonlight Meni s tapasima i pizzama možete naručiti od 16 do 23 sata.
Što gosti najviše jedu?
Nekidan su iz Boogie Laba objavili i što se ondje najviše jelo i pilo u 2023. godini. Najprodavaniji sendvič je focaccia pistacija-mortadela, a pecivo croissant pistacija. Od kruhova, najviše se kupovao baguette, a najčešće se u Boogieju pije kava s toplim mlijekom.
Najprodavaniji brunch bila su jaja Benedict, a ručak Roast Beef Tagliata, dok se od pizza najviše naručivala capricciosa. Najprodavaniji desert je tart od maline i čokolade, a što se koktela tiče, tu je najtraženiji Pornstar Martini.
Na popularnom Fuliranju na zagrebačkom Adventu predstavili su se slatkim i slanim kronutima, hibridom kroasana i krafne, koji su bili hit po društvenim mrežama, pa smo ih upitali hoće li ih uvrstiti u redovnu ponudu u Boogie.
"Iako je potražnja za kronutima velika i u lokalu, odlučili smo ih sačuvati samo za blagdansko vrijeme. U našem Boogie laboratoriju upravo istražujemo nekoliko novih formi, tako da neće nedostajati noviteta početkom godine", najavili su nam.
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
bi Vas mogao zanimati