Gledajte televiziju online uz Televio i uštedite do 60%. Sada s dodatnim poklonom

Foto: Press

Volite provoditi vrijeme s obitelji ispred TV-a? Iskoristite ponudu internetske televizije Televio i platite manje. Povodom Black Friday akcije, možete kupiti paket BASIC za samo 10 centi i dobiti PREMIUM kanale na poklon.

Svi uživamo u provođenju vremena s najmilijima ispred TV-a, osobito kada je vani sve hladnije, a dani su sve kraći. Zajedničko gledanje televizije jedna je od omiljenih aktivnosti većine obitelji. Pritom mnoge od njih biraju sve modernija i ekonomičnija rješenja, poput streamanja kanala putem interneta.

Mogućnost gledanja na više ekrana, fleksibilna pretplata i bez obvezujućih ugovora. Tako izgleda Televio. Riječ je o internetskoj televiziji koja, zahvaljujući naprednim funkcijama, klasičnoj aktivnosti daje potpuno novu dimenziju, i to po atraktivnoj cijeni.

Televio uslugu možete isprobati za već od 10 centi za prvi mjesec. U sklopu posebne promocije, internetska televizija nudi svoje glavne pakete po promotivnim cijenama, uključujući popuste do 60%, koji će se primjenjivati sve do kraja 2024. godine. Osim toga, povodom Black Friday akcije, novi korisnici koji kupe paket BASIC će dobiti paket PREMIUM na mjesec dana besplatno!

Gledajte komotno što želite, kad god želite

Jedan od glavnih faktora koji čine Televio privlačnim obiteljima su pristupačnost i praktičnost. Gledatelji se više ne moraju prilagođavati TV programu, već se internetska televizija prilagođava njima. To znači da ne biraju samo što će gledati, nego i kada će to gledati.

Moderan obiteljski život može bit vrlo intenzivan. Posao, škola, kućanski poslovi i dodatne aktivnosti. Sve to uzima mnogo vremena tijekom dana. Kada konačno dođe do zasluženog odmora, nitko više ne želi čekati na točno određeno vrijeme za gledanje filma, kojeg će osim toga prekidati reklame.

Na Televiju se većina kanala može premotati do 7 dana unatrag, tako da su mnogi filmovi, serije i emisije dostupni na zahtjev. Ova funkcija također daje mogućnost preskakanja reklama. Isto tako, kada trebate pauzu, prijenos se može u bilo kojem trenu zaustaviti.

Platforma također nudi mogućnost snimanja odabranih sadržaja izravno u aplikaciji, što vam omogućuje da svoju omiljenu zabavu spremite i pustite je u bilo kojem trenutku. Na raspolaganju imate do 120 sati za vlastita snimanja, tako da korisnici mogu snimati i cijele sezone serija. Sav snimljeni sadržaj možete pohraniti do 6 mjeseci.

Odabir filma za večernje gledanje zna biti veliki izazov, stoga je Televio kreirao sekciju Preporuke, koja znatno olakšava pronalazak sadržaja za zajedničko gledanje. Ova je sekcija podijeljena na kategorije, zahvaljujući kojima možete brže pronaći ono što vas zanima. Ovo predstavlja vrlo praktično rješenje i pritom svakako ne jedino koje podsjeća na streaming platforme.

Slično kao u slučaju streaming platformi, internetska televizija se prilagođava gledateljima. Televio omogućuje kreiranje korisničkih profila, zahvaljujući kojima svaki član kućanstva ima svoj vlastiti prostor na kojemu može označiti omiljene kanale i promijeniti njihov redoslijed. Usluga vam omogućuje stvaranje do 5 profila s jednim računom, uključujući i dječji profil.

Gledajte televiziju gdje god da se nalazite, tako da su vam omiljeni kanali uvijek pri ruci

Ono po čemu se internetska televizija ističe jest dostupnost na mnogim uređajima. Televio tako radi na televizoru, računalu, tabletu i mobitelu. To znači da TV kanale možete gledati iz bilo kojeg mjesta, primjerice možete pratiti seriju na tabletu dok kuhate ili pak vijesti na putu do posla.

TV aplikacije su dostupne na svim novijim Samsung Smart TV i LG Smart TV uređajima, kao i uređajima s operativnim sustavom AndroidTV. Vlasnici starijih TV prijamnika također mogu koristiti Televio, i to pomoću set-top box uređaja sa sustavom Android TV to jest Fire TV ili Apple TV-a. Samim time, Televio omogućuje cijeloj obitelji da uživa u zabavi na velikom ekranu.

Televio web stranica podržava multimedijske playere i uređaje koji koriste tehnologiju koja omogućuje streaming. Također, Televio podržava Amazon Fire TV, Chromecast i AirPlay.

Za one koji žele gledati televiziju preko interneta s bilo kojeg mjesta, najbolje rješenje predstavljaju mobilne aplikacije, koje se mogu preuzeti na mobitele ili tablete s Google Play ili App Store stranice. Osim na području Hrvatske, Televio se može koristiti u cijeloj Europskoj uniji. Također, omiljene programe možete gledati na običnom ili prijenosnom računalu. Na koncu, platforma podržava sve popularne preglednike na operativnim sustavima Windows, MacOS i Linux.

Isprobajte paket BASIC za 10 centi i dobijte PREMIUM na poklon

Internetska televizija Televio je povodom Black Friday akcije pripremila posebnu promociju, tijelom koje možete isprobati uslugu za samo 10 centi.

Svi novi korisnici koji kupe BASIC će dobiti paket PREMIUM sa 170 kanala na mjesec dana potpuno besplatno. U ovom paketu možete birati između široke ponude TV kanala, od filmskih, dokumentarnih do dječjih i mnogih drugih. Promocija traje od 20. do 26. studenog 2023. godine.

Dodatno, pretplata na sve pakete se nudi po posebnim cijenama do kraja 2024. godine, uz popuste do 60%. Zahvaljujući tome, paket BASIC primjerice možete gledati za samo 2,99 €, umjesto za 9,99 € mjesečno. Zato posjetite Televio web stranicu i provjerite sve dostupne opcije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.