Gordon Ramsay otkriva čega se obavezno pridržava dok je na strogoj dijeti

Iako se mnogi s godinama opuste, Gordon Ramsay ne pokazuje znakove usporavanja. Svake godine prijavljuje se na najmanje dva ekstremna fitness događaja, bilo da je riječ o maratonu ili Ironmanu. Ramsay je čak postao najnovija zvijezda naslovnice časopisa Men's Health.

"Mogao bih se zavaliti, podići noge, kupiti brod i odj***ti na Karibe, ali to me ne zanima. Volim opasnost... I mogu to raditi jer sam u formi i jer imam poticaj. Kad ne budem mogao, objesit ću šešir o klin", rekao je u intervjuu za spomenuti časopis.

Naravno, biti u formi nije lako. Osim što je fizički aktivan, Ramsay također pazi što jede. Njegov dnevni jelovnik sastoji se od više manjih obroka. Ujutro popije proteinski shake, za ručak jede kajganu, a za večeru pojede piletinu ili ribu.

"Nikad ne pojedem obilan obrok. Nakon toga sam letargičan", pojasnio je.

U veljači 2025. Ramsay će svijetu predstaviti ono što opisuje kao "jedan od svojih najodvažnijih projekata". Preuzet će najviše katove 22 Bishopsgatea, druge najviše zgrade u Ujedinjenom Kraljevstvu, nakon Sharda. 

"Bit će to jedan od najviših restorana u Europi. Tamo se otvara akademija, restoran Ramsey na samom vrhu i prekrasan japanski otvoreni vrt. To je investicija od 25 milijuna funti." otkrio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.