Ivanka Trump pokazala kojim vježbama održava zavidnu liniju

Foto: EPA

Ivanka Trump otkrila je kako izgleda njezin trening koji se fokusira na osnovne vježbe snage, poput čučnjeva, mrtvih dizanja i vježbi s otporom. U videu objavljenom na Instagramu pokazala je kako izvodi pet ključnih vježbi koje su transformirale njeno tijelo. Ivanka je priznala da je nakon godina kardio treninga i joge rutina prešla na treninge snage, što joj je ojačalo mišiće i povećalo izdržljivost. Evo detaljnog opisa njezinog treninga.

Lat pulldown

Ivanka radi deset ponavljanja ove vježbe koja pomaže u jačanju leđa, ramena i ruku. Lat pulldown je ključna vježba za jačanje mišića leđa koji daju tijelu atletski oblik i poboljšavaju ukupnu funkcionalnu snagu.

Čučanj s otpornom trakom i utegom

Ivanka izvodi varijaciju čučnjeva pri kojoj jednom nogom zakorači unatrag, slično pokretu naklona. Koristi otpornu traku kako bi povećala intenzitet na gluteuse i noge, dok u jednoj ruci drži uteg od deset kilograma. Ova vježba jača mišiće stražnjice i nogu te poboljšava ravnotežu i koordinaciju.

Čučnjevi, mrtva dizanja, vježbe guranja i povlačenja

Ivanka radi i osnovne vježbe koje uključuju čučnjeve, mrtva dizanja i različite varijacije guranja i povlačenja. To su osnovni pokreti u treningu snage koji jačaju velike mišićne skupine, a također poboljšavaju funkcionalnu snagu, mobilnost i izdržljivost.

Fokus na mobilnost i formu

Ivanka naglašava važnost pravilnog izvođenja pokreta prije dodavanja utega. Ispravna forma smanjuje rizik od ozljeda i osigurava optimalne rezultate. U sklopu treninga radi i na mobilnosti kako bi poboljšala opseg pokreta.

Sprintovi na kraju treninga

Na kraju svakog treninga Ivanka ubacuje sprintove u trajanju od oko deset minuta. Sprintanje povećava kardio kapacitet, sagorijeva masnoće i dodatno pojačava izdržljivost.

Na kraju treba spomenuti da Ivanka ističe kako je značajno povećala unos proteina. Konzumira između 30 i 50 grama po obroku, što joj pomaže u izgradnji mišića i oporavku nakon treninga. Zaključno, trening Ivanke Trump sastoji se od osnovnih, ali učinkovitih vježbi koje jačaju cijelo tijelo, a fokus na formu i povećani unos proteina ključni su za njen napredak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.