Bila na svadbi pa ostala u šoku kada je vidjela što su poslužili za večeru

Foto: Shutterstock

SVAKI PAR sam odlučuje kako će izgledati njihovo vjenčanje - ako žele zabraniti dolazak djece ili odluče ne posluživati ​​alkohol, imaju pravo to učiniti. No svi ćemo se složiti da je na svakoj svadbi najvažnije da ima dovoljno hrane za svakog gosta, kako nitko ne bi ostao gladan.

Ipak, čini se da se upravo to dogodilo na jednoj svadbi u Americi, a žena koja je bila gošća na toj svadbi je u objavi na Redditu napisala kako svadba uopće nije prošla onako kako je očekivala te da je ostala gladna, a kaže da je bilo toliko loše da neki vjeruju da su mladenka i mladoženja pokušavali "kazniti" goste zbog dolaska.

Samo jedan krumpir po gostu

U objavi na Redditu, žena je napisala da je prije nekoliko godina bila pozvana na svadbu svoje rođakinje, a ostala je zaprepaštena kada je za večeru poslužen samo pečeni krumpir. Svaki je gost dobio točno jedan pečeni krumpir s nekoliko dodataka na izbor (mogli su birati između chilli umaka, sira, luka i vrhnja) - i apsolutno ništa drugo.

"Moja se rođakinja udala prije nekoliko godina. Ceremonija je bila lijepa. Vjenčanje je bilo na temu kauboja, što baš i nije moj đir, ali oni to vole, pa je bilo za očekivati. No tek je kasnije na večeri postalo zaista čudno. Za večeru su nam poslužili samo pečeni krumpir, i to samo jedan po gostu. Mogli smo dodati chilli umak, sir, kiselo vrhnje, luk ili zelenu salatu. To je bilo to. Bez alkohola, bez kolača, bez deserta, osim jedne zdjele pune bombona", napisala je.

Žena je dodala da, iako je obožavateljica "jeftinih vjenčanja" te da ni njezino nije bilo jako skupo, vjeruje da ipak morate "nahraniti ljude" i "ne štedjeti na hrani" ako želite imati lijepu svadbu i ako želite da vam gosti ništa ne zamjeraju.

"Prije svadbe morali smo se dobro najesti"

Gotovo svi u komentarima složili su se sa ženom. "Samo jedan krumpir nije nikakav obrok", "Krumpiri zvuče dobro, ali ako ponudite samo jedan krumpir po osobi i uz to nemate ništa drugo za jesti, to zvuči užasno", "Pečeni krumpir je odličan kasnovečernji snack, ali da to bude jedino jelo na svadbi? Ludo", pišu u komentarima, no čini se da to nije bio jedini takav slučaj.

"Bila sam na takvoj svadbi prošlog vikenda - kasnije su nam ponudili i kolače, ali večera je bila jedan krumpir po gostu. Moj muž je u rodu s mladenkom i znali smo da će se to dogoditi pa smo se prije svadbe morali dobro najesti", napisala je druga žena u komentare.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.