Ide gaaaas: Sruši sve pred sobom i dođi do cilja uz pomoć novog energetskog pića

Foto: Press

BEZ obzira na to jesi li student, sportaš, mladi profesionalac ili jednostavno netko tko voli biti stalno u pokretu, potreban ti je pouzdan izvor energije koji će te pratiti na svakom koraku. Upravo je zato stvoren Uragan – bezalkoholno energetsko piće osmišljeno da ti pomogne pobijediti u svakom izazovu i dosegnuti svoje ciljeve bez kompromisa.

Uragan nije samo energetsko piće, već tvoj tajni adut s kojim ćeš srušiti sve ispred sebe na putu do cilja. Sa svakim gutljajem, ovo će te piće doslovno "izuti iz cipela."

Novo funkcionalno piće koje moraš probati dolazi u moćnoj kombinaciji kofeina i pet vrsta vitamina B koji ti pomažu u održavanju budnosti, pažnje i energije kada god ti je to potrebno. Piće s voćnom kombinacijom okusa dostupno je u dvije verzije: Uragan Classic 250 ml i Uragan Zero 250 ml (bez šećera). Bilo da se pripremaš za važan ispit, utakmicu života ili osjećaš pad energije i kreativnu blokadu usred napornog radnog dana, Uragan ti pruža sve što ti je potrebno da ostaneš najbolja verzija sebe i ugrabiš prilike koje zaslužuješ!

A kad ti dosadi brz, stresan i naporan životni stil, stavi život na pauzu i odlično se zabavi s novim omiljenim pićem. Pleši cijelu noć jer više nemaš izgovora za umor!

S dodatkom osvježavajućeg voćnog okusa, svaki gutljaj Uragana donosi eksploziju okusa koja ne samo da utažuje žeđ, već ti pruža i osjećaj osvježenja kada god se osjećaš da ti nedostaje energije. Svaka atraktivno osmišljena limenka ovog moćnog napitka dizajnirana je s misijom da ti pruži vrhunske performanse, bez obzira gdje se nalaziš ili što radiš.

Neka te slogan "Ide gaaaas!" podsjeti da si sposoban za više, da nema prepreka koje ne možeš prijeći i da je svaki tvoj cilj na dohvat ruke. Samo ga se usudi probati!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.