Kako iscijediti limun? Tip pokazao ludi trik za koji vam ne treba cjedilo

Foto: Shutterstock

SVJEŽI limunov sok svakom jelu daje ono nešto, no ponekad je prava muka iscijediti ga. Ruke su vam ljepljive, soka ima posvuda po radnoj površini, cjedilo je prepuno koštica, a čak ni tada niste sigurni da ste uspješno iscijedili cijeli limun - jer uvijek vam se čini da u njemu ima još soka.

No čini se da smo sok od limuna cijelo vrijeme cijedili na krivi način i da nam za to uopće ne treba cjedilo. Naime, nedavno smo na TikToku naišli na video tipa koji je prikupio preko 14 milijuna pogleda, u kojemu pokazuje kako na vrlo jednostavan način iscijediti sav sok iz limuna.

Napravite rupu na limunu - i to je to

Trebat će vam samo čačkalica ili nešto slično, poput štapića za ražnjiće, a s pomoću oštre strane, probušit ćete donji dio limuna i napraviti rupu. Zatim, sve što trebate napraviti je stisnuti limun, sok će iz te rupe sam izlaziti kako ga pritišćete. 

@gersonrepreza Why did yall not tell me about this? 🤔 🍋#lemonhack #cookinghack #lemonjuice #fyp #foryoupage ♬ original sound - 🤍🥥S•phia🐚🍨

Ovaj je zgodan hack osvojio sve na društvenim mrežama, koji su iznenađeni koliko je ovo zapravo jednostavno, a osim na limunu, ovaj trik funkcionira i na drugim agrumima, poput naranči i limete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.