Marko Livaja postao je vlasnik splitskog restorana Duje

Foto: Facebook/Hina

MARKO LIVAJA postao je vlasnik restorana Duje na splitskim Gripama, piše Slobodna Dalmacija.

Više od 30 godina obitelj Matijašević vodila je restoran smješten na južnoj strani male dvorane SC-a Gripe. Od prvobitne pizzerije nastao je jedan od najpoznatijih i splitskih restorana - Duje. Uvijek su isticali obiteljsku tradiciju i dugogodišnji stalni postav osoblja kao jamstvo vrhunskog gastronomskog, enološkog i ambijentalnog doživljaja za sva osjetila.

O Duji

"Restoran Duje je već godinama jedan od vodećih splitskih restorana u izborima stručne gastronomske kritike i zadovoljnih posjetitelja. Dugogodišnje obiteljsko iskustvo, izbor najboljih namirnica i čuvane tajne pripreme stvorili su od Restorana Duje kultno mjesto splitske i hrvatske gastronomije. Veliki izbor inovativnih i tradicionalnih hladnih i toplih predjela, s posebnim naglaskom na tjestenine, rižote, mesna i riblja jela pružaju mogućnost uživanja i najzahtjevnijim sladokuscima.

Tijekom godine ugošćujemo vrhunske hrvatske i inozemne majstore vrhunske kuhinje čime otvaramo nove horizonte u splitskoj gastronomiji. U pamćenju ostaju tjedni slavonske i zagorske kuhinje, tjedni jela s tartufima i posebna iznenađenja. Uz vrhunski zalogaj ide i vrhunska kapljica tako da u našoj vinskoj karti možete pronaći najbolja dalmatinska i hrvatska vina uz pomni odabir međunarodne vinske scene. Pratite događanja i najave na našim web stranicama i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme", opisuju iz Duje svoj restoran.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.