Novi dokumentarac o Gordonu Ramsayju zabilježit će kuharov najveći pothvat dosad

Foto: FB/Gordon Ramsay

POZNATI CHEF Gordon Ramsay već ima nekoliko svojih televizijskih showova, a sada dobiva i svoj prvi dokumentarac koji će se prikazivati na Netflixu. Riječ je o dokumentarnoj seriji Being Gordon Ramsay, koja će pratiti ovog kuhara s Michelinovom zvjezdicom na njegovom putu prema otvaranju pet restorana u drugoj najvišoj zgradi u Londonu, 22 Bishopsgateu.

Datum prikazivanja još uvijek nije poznat, serija je u produkciji, no pretpostavlja se da će biti objavljena nekad iduće godine, s obzirom na to da bi Ramsay spomenute restorane u drugoj najvišoj zgradi u Londonu trebao otvoriti u veljači 2025.

Netflix je ovu vijest objavio krajem kolovoza na svojim društvenim mrežama, a snimateljska ekipa dobila je dozvolu i da razgovara s obitelji Gordona Ramsayja, uključujući njegovu suprugu Tanu, kako bi dobili uvid u njegovu ravnotežu između privatnog i poslovnog života i otvaranja novih restorana u Londonu.

>> Gordon Ramsay ima brdo restorana po cijelom svijetu, ovdje su svi

Otvara čak pet restorana

Gordon Ramsay sljedeće godine otvara pet novih restorana na adresi 22 Bishopsgate, u neboderu u londonskom Cityju koji je ujedno i najviša poslovna zgrada u Velikoj Britaniji. Jedan restoran bit će smješten na 60. katu, a u njemu će raditi tim iz Ramsayjeva restorana s tri Michelinove zvjezdice, Restaurant Gordon Ramsay. 

Osim toga, na istom će katu otvoriti i Lucky Cat, bar s terasom koji ima dozvolu za rad do kasno i bit će otvoren do 3 ujutro, kao i Bread Street Kitchen, restoran na katu ispod. Osim toga, na istoj adresi planira otvoriti i školu kuhanja, u kojoj će njegovi obožavatelji naučiti kako napraviti njegovu poznatu govedinu Wellington i razna druga jela.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.