Novi internet trend je božićni sladoled, znamo kako ga vrlo lako napraviti

Foto: Shutterstock

KOD TIKTOK korisnice koja se nalazi iza profila polkadotpassport našli smo novi hit desert za nadolazeće blagdane, a riječ je o božićnom sladoledu od vanilije s preljevom od speculaas namaza. Speculaas namaz koji ona koristi je popularni i globalno poznat Biscoff, no vi možete koristiti i neke druge brendove.

Mi smo, primjerice, po dućanima od namaza sa speculaas okusom našli onaj Sparov, dm-ov i Lidlov. Skoknete li do Slovenije ili Austrije, u njihovim ćete supermarketima naći i originalni Biscoffov. Kod nas se može kupiti preko web shopa kavica.hr, a jedan od 380 g košta 5.10 eura.

Što se sladoleda tiče, koristit će bilo koji od vanilije, a cijeli princip je takav da speculaas namaz pomiješate s kokosovim uljem i rastopite, može u mikrovalnoj, može i na pari, pa prelijete preko sladoleda koji ste stavili u zdjelicu. Možete ga još malo (sve skupa sa zdjelicom) ubaciti u zamrzivač da dobijete "koricu" od namaza ili jesti odmah.

Ne sumnjamo kako ćete ovo isprobati preko blagdana.

@polkadotpassport My favourite speedy dessert, always & forever 😍 #biscoffspread #desserthack #easydesserts #simpledesserts ♬ Ronda Alla Turca - Mozart

>> Idemo po dućanima: Našli smo speculaas namaz, odličnu kombuchu i top baklave

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.