ZAGREBAČKI restoran OXBO, već prepoznat po sjajnim steakovima, i ove srijede nastavlja svoj novi program POP UP BBQ show cooking na kojem ćete uživati uz specijalitete s roštilja, odličnu DJ glazbu, koktele i zabavu.
Marinko Topalović, Hilton executive chef i njegov OXBO tim, u srijedu, 7. rujna će od 18 do 22 sata, na terasi restorana, pred gostima pripremati fantastična jela i podijeliti s vama male tajne pripreme vrhunskog roštilja.
JELOVNIK 7. RUJNA
MEAT SELECTION
flat bread pečen na bukovom drvu,
punjen ramsteakom, ementalerom i komoračem
reverse-seared tomahawk steak s ofyr grilla
hasselback krumpir s pikantnom chimichurri salsom
grill brokula
granita od lubenice / svježe bobičasto voće
SALAD BAR
salata heljdinih rezanca s mahunama, brokulom i
julienne mrkvom / ponzu dresing
bulgur salata s fetom i tzatziki dresingom
svježe sezonske salate
salata karameliziranih cherry rajčica s bosiljkom
roastbeef na coleslaw salati
U srijedu, 7. rujna, obavezno posjetite ovu skrivenu terasu zagrebačkog DoubleTree by Hilton hotela jer Vas na OXBO POP UP BBQ očekuje nova ponuda delicija s roštilja…Tomahawk, flat bread beef u pripremi chefa Marinka i njegovog tima, a sve to uz odličnu DJ glazbu, zabavu i fenomenalnu uslugu.
Cijena po osobi je 250 kn, uključuje hranu, piće dobrodošlice i koktel ili točeno pivo.
OXBO restoran
Hotel DoubleTree by Hilton
Ulica grada Vukovara 269a, Zagreb
zagreb.oxbo@hilton.com
01 6001 914