Sutra kreće nova sezona MasterChefa, imamo prve detalje

Foto: Press

NOVA, sedma sezona kulinarskog natjecateljskog showa MasterChef s prikazivanjem počinje već ove nedjelje, 15. rujna, u 21:15. Najveća novost je da će kandidate, uz Stjepana Vukadina, dočekati dva nova člana žirija - Goran Kočiš i Mario Mihelj.

"Naša je zadaća da od vas napravimo chefove koji će jednog dana zamijeniti naša mjesta", poručit će Mario kandidatima MasterChefa već sutra, u prvoj epizodi, dok će Goran dodati da njihov put neće biti lagan te savjetovati im da budu ustrajni, fokusirani, "nabrijani" i, najvažnije, da vjeruju u sebe.

Novost za kandidate, ali i za žiri

Već u nedjelju upoznat ćemo prve kandidate, koji će na audiciji pokazati svoje ambicije i natjecateljski duh koji će im biti potreban da izdrže sve zahtjevne kulinarske izazove koji su pred njima. Još jedna novost je ta da će u prvoj audicijskoj emisiji po prvi puta dvoje kandidata istovremeno pred žirijem pripremati dva različita jela na istoj radnoj jedinici. 

Ljubavni par Ivana Božac i Moris Vareško iz Istre zasukat će rukave te pokazati kako se snalaze u kuhinji. Ivana će ispričati i životnu priču o svojem putu samohrane majke koja je u toj ulozi proživjela teške trenutke, a u prvoj epizodi gledatelji će upoznati i Josipa Petrovića iz Kaštel Sućurca, koji je nedavno postao otac. 

Ovaj kandidat uhvatit će se ukoštac s izazovnom izradom stakea, dok će kandidat Marko Ettinger sa sobom na audiciju ponijeti bakinu fotografiju u okviru jer je njezina ideja bila da se prijavi u MasterChef. Sanela Polović Vujković iz Garešnice pregaču će pokušati zaraditi pripremom odrezaka baruna Trenka i pireom od mrkve i celera, tradicionalnog slavonskog jela koje obožava jesti njezin sin.

Ovo su samo neki od natjecatelja koji će u prvoj epizodi MasterChefa pokazati svoje kulinarsko umijeće, a cijelu epizodu pogledajte već sutra, u nedjelju 15. rujna, u 21:15 na Novoj TV.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.