U Crikvenici je počeo Ribarski tjedan, papaline s kruhom koštaju 9, buzara 15 eura

Foto: Index

POČEO je 57. Ribarski tjedan u Crikvenici, koji je dio projekta Kvarner Maritime Heritage. To je jedna od najstarijih manifestacija u Crikvenici, a ove će se godine održavati od 26. kolovoza do 2. rujna. Tjedan je to u kojem se spaja ljubav prema tradiciji, moru i zabavi, kažu organizatori.

Crikvenica je poznata po bogatoj ribarskoj prošlosti te brojnim svjetski priznatim ribarima i izumiteljima ribarskih alata, a Ribarski tjedan je jedan od podsjetnika na ribarstvo, jednu od osnovnih djelatnosti Crikveničana nekada. Provjerili smo što se sve nudi od hrane i vina te koliko što košta.

Papaline 9, tuna 14 eura

Riba sa žara s prženim krumpirićima košta 13 eura, kao i pržene lignje te one sa žara. Porcija prženih papalina s kruhom je 9 eura. Tuna s krumpirićima je 14 eura, dagnje 9 eura. Porcija fritula je 5 eura.

Tuna burger platit ćete 14 eura, buzaru od školjki i škampa 15 eura, gulaš od lignji 13, a salatu od mrkača 10 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.