50 radnika Čistoće otišlo na bolovanje prije Ultre. Ovo su čistili prijašnjih godina

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Pedeset radnika splitske gradske tvrtke Čistoća otišlo je na bolovanje pred festival Ultra Europe, koji se ovog vikenda održava u Splitu.

"Gradske službe i firme organizirat će se najbolje što mogu u danim okolnostima tako da građani i posjetitelji ne primijete ni najmanju razliku", rekla je Antonija Eremut Erceg, pročelnica Službe za razvoj Grada Splita, na presici organiziranoj povodom festivala. "Kada Hajduk igra utakmicu, kada je Sudamja ili bilo koje masovnije događanje u gradu, sve se nekako sredi, pa će tako biti i ove godine za Ultru", dodala je.

Kako je izgledao posao radnika Čistoće prijašnjih godina nakon Ultre?

Pogledajte na fotografijama ispod.

150 tisuća partijanera ove godine

​Na 10. Ultra Europe festivalu, koji će se od petka do nedjelje održati na splitskom Parku mladeži, nakon čega tri dana seli na Brač, Hvar i Vis, očekuje se oko 150.000 partijanera iz 140 zemalja svijeta koje će zabavljati 150 DJ-eva, najavili su u utorak organizatori festivala.

​Organizator festivala iz tvrtke MPG Live Joe Bašić prisjetio se na konferenciji za novinare kako su ih prije desetak godina uvjeravali da Hrvatska nije mjesto za tako velike manifestacije.

​"Zato je važno da sve službe i institucije dobro funkcioniraju i surađuju. Ultra privlači pažnju cijeloga svijeta, na festivalu će kroz sedam dana biti oko 150.000 ljudi iz 140 zemalja. Popunjeni su kapaciteti, svi traže ulaznice. To Hrvatskoj treba i to je motivacija koja nas gura dalje", kazao je Bašić.

Najavio je da će festival ove godine biti u najvećem izdanju, sretni su što će biti puno novih imena, kao i najjači svjetski DJ-evi. U Splitu i na otocima će kroz Ultra Europe festival proći čak 150 izvođača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.