Baka (94) prekinula s dečkom, poručila mu: Trebat će ti godine da me preboliš

Screenshot: TikTok

BAKA koja na TikToku objavljuje pod profilom @grandma_droniak postala je viralna senzacija nakon što je objavila snimku iz staračkog doma u kojem je poslala poruku sada već bivšem dečku. Naime, 94-godišnja baka je nakon prekida imala par stvari za reći svom bivšem, a video je postao totalni hit. 

"Trebat će ti godine da me preboliš" 

"Ovaj video je za mog bivšeg. Ako to nisi ti, nastavi skrolati. Gotovo je! G-o-t-o-v-o! Preboljela sam te, i to za samo dva tjedna. A tebi će trebati godine da me preboliš. Sretno. I gledaj ovo. Blokiram te. Blokiran si", rekla mu je pa ga blokirala na mobitelu. 

@grandma_droniak

good luck, babe!

♬ original sound - grandma_droniak

"Nemoj dolaziti u moj starački dom. Zabranjen ti je pristup. Na recepciji imaju tvoju sliku! I nikad mi se nisu sviđale ove naušnice koje si mi kupio. Znam da su ovo lažni dijamanti. Misliš da sam glupa? Ćao! Ne volim te!" poručila mu je. 

"Baka je neuništiva" 

Snimka je prikupila više od 6 milijuna pregleda u samo tri dana otkako je objavljena. Inače, baka je postala hit kad je u jednom videu diktirala listu nepoželjnih gostiju na svojoj sahrani i isprobavala odjeću za vlastiti pogreb, a sada je ponovo prikupila brojne komentare. 

"Obožavam je, neuništiva je i strašno zabavna", "Dokaz da godine nisu prepreka", "Baka zmaj", "A mi mlađi kao nemamo volje više. Ma znaš što..", "Ovo s recepcijom me ubilo", "Baka sjaji nakon prekida", "Neka si mu rekla", "Kraljica" i "Što ti je taj djed učinio?" samo su neki od brojnih komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.