Majka Biance Censori o izjavama Kanyea Westa: Ne želim se u to petljati

Foto: Profimedia

Alexandra Censori, majka Biance Censori, viđena je prvi put otkako su u javnost procurile poruke koje je Kanye West pisao svojoj supruzi u vezi svekrve.

Kada su je novinari pitali što kaže na izjave svog zeta, Alexandra je rekla da se ne bi u to petljala i zamolila je za privatnost.

Pisao Bianci da se želi seksati s njenom majkom

Podsjetimo, reper je, tvrdi njegova bivša asistentica Lauren Pisciotta u tužbi, pisao Bianci da želi imati spolni odnos s njenom majkom. Navodno je Lauren poslao screenshot razgovora s Biancom u kojem je jedna od poruka glasila: "Želim jebati tvoju majku prije nego što ode."

Alexandra i Bianca

Bianca je u to vrijeme bila u SAD-u, a njezina majka je iz Australije došla u posjet u Los Angeles. Pisciotta tvrdi da je Bianca odgovorila Westu na njegovu poruku. Napisala mu je da je njezina majka udana. Pisciotta je navela i da je West često govorio kako priželjkuje imati odnos s majkom jedne od svojih zaposlenica, a da pritom zaposlenica to promatra.

Lauren Pisciotta optužila Westa za silovanje

Lauren Pisciotta ranije je tužila repera za seksualno uznemiravanje i nezakonit otkaz, a onda je izmijenila tužbu te dodala da ju je drogirao i silovao. U tužbi, koju je Rolling Stone dobio na uvid, Pisciotta tvrdi da je bila pozvana na sesiju u studiju koji je vodio Sean Combs, poznatiji kao Diddy. Protiv njega pak u ovom dokumentu nema optužbi za nedjela. Nije naveden datum događaja.

>>Kanyeova bivša asistentica tvrdi da ju je on drogirao i silovao u Diddyjevom studiju

Tek godinama kasnije Pisciotta je rekla da je saznala da je bila seksualno napadnuta. West je otkrio da su se "spetljali" u studiju, zbog čega je ona shvatila da je bila drogirana i seksualno napadnuta.

Kad je rekla Westu da se ne sjeća ničega te noći osim početka, kad su sjeli na kauč u sobi punoj ljudi te uzeli gutljaj pića koje je on natočio, Lauren tvrdi da se West nasmijao i rekao: "Žene vole reći da se ne sjećaju." Kanye još nije komentirao nove optužbe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.