Bianca Censori bi zbog ove majice mogla dobiti kaznu?

Foto: Profimedia

Bianca Censori, supruga repera Kanyea Westa, opet je iznenadila javnost svojom odjevnom kombinacijom. Prošetala je Los Angelesom u prozirnoj majici dugih rukava ispod koje nije nosila grudnjak.

Jasno su se nazirale bradavice

Ovu 29-godišnjakinju paparazzi su snimili kada je izlazila iz kozmetičkog salona, ovoga puta bez pratnje svoga supruga Kanyea, s kojim se inače pojavljuje u javnosti.

Ispod potpuno prozirne majice jasno su se nazirale bradavice, a outfit je upotpunila šorcem koji više nalikuje gaćicama u boji kože i cipelama na malu petu. Na glavi je nosila maskirnu šiltericu koju je nosila i kada se nedavno na ulicama Los Angelesa pojavila u malom grudnjaku koji joj je samo pokrivao bradavice.

Strani mediji govore da bi zbog ovakvog odijevanja Bianca mogla dobiti i kaznu u Kaliforniji. 

Ugostitelji ne dozvoljavaju oskudno odijevanje u svojim restoranima

Podsjećamo, zbog Biancinih oskudnih outfita ugostitelji su Kanyeu Westu i njoj odlučili zabraniti ulazak u njihove restorane. "Ako sam ja vlasnik bilo kojeg objekta u koji ovaj par namjerava ući, reći ću im, zbog poštovanja prema mojim gostima, da im nije dozvoljen ulazak", poručio je jedan ugostitelj, a s njim su se složili i brojni drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.