Bivša i sadašnja cura Bradleyja Coopera nosile reviju, on kod kuće čuvao djecu

Foto: Profimedia/EPA

SINOĆ se održao Victoria's Secret Fashion Show nakon šest godina pauze. Revija se održala u New Yorku, gradu u kojem je Victoria's Secret Fashion Show i nastao. 

Dok Gigi i Irina rade, Bradley čuva djecu

Modnom pistom prošetale su, između ostalih, Gigi Hadid i Irina Shayk. Gigi je sadašnja djevojka Bradleyja Coopera, dok mu je Irina bivša. Cooper s Irinom ima kćer Leu De Seine (7), dok je Gigi 2020. sa Zaynom Malikom dobila kćer Khai. 

Irina je rekla da će njena kći gledati reviju, a na pitanje bi li savjetovala kćeri da se bavi modelingom, Shayk je rekla: "Najbitnije je odgojiti drago i voljeno dijete, ostalo nije bitno."

@entertainmenttonight Irina Shayk is having a full circle moment ahead of tonight's Victoria's Secret Fashion Show! 💗#irinashayk #vsfs#victoriassecret#victoriassecretfashionshow ♬ original sound - Entertainment Tonight

Gigi je u razgovoru s Entertainment Tonight rekla da Bradley nije došao gledati reviju. "Bradley gleda od kuće, čuva djecu, ali me jako podržava. Dolaze mi prijatelji na reviju, puno prijatelja", rekla je Gigi.

@entertainmenttonight Gigi Hadid is feeling the love from her man, Bradley Cooper, and her bestie, Taylor Swift, as she makes her highly-anticipated return to the Victoria's Secret Fashion Show tonight! 💖 #gigihadid #vsfashionshow #victoriasecret ♬ original sound - Entertainment Tonight

Potvrdila vezu

Gigi je ovim izjavama potvrdila vezu s Cooperom. Iako su u više navrata snimljeni zajedno, par nije htio govoriti o svojem odnosu. Sumnja se da su u vezi od listopada prošle godine kada su prvi put viđeni zajedno. 

Svoju romansu toliko su željeli držati podalje od javnosti da su se jedno vrijeme nalazili u kući na Rhode Islandu, koja je u vlasništvu njihove prijateljice, pjevačice Taylor Swift.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.