Olivia Rodrigo našalila se na vlastiti račun nakon što je upala u rupu na pozornici

Screenshot: TikTok

AMERIČKA pjevačica Olivia Rodrigo nedavno je nastupala u Melbourneu, a snimka na kojoj propada u rupu nasred pozornice postala je viralni hit. Pjevačica je trčala na pozornici kako bi pozdravila obožavatelje i upala u rupu koja joj služi da brzo dođe i ode s nje.  

"O, moj Bože, to je bilo zabavno. Dobro sam", poručila je fanovima, a nakon što je snimka postala viralna, odlučila se našaliti na vlastiti račun pa je objavila video neugodnog trenutka na svojem TikTok profilu. 

@livbedumb #subtleforeshadowing ♬ QKThr - Aphex Twin

Pjevačica je montirala snimku u stilu takozvanog "subtle foreshadowing" trenda, odnosno suptilnog nagovještavanja u kojima ljudi ponavljaju sekvencu neugodnog trenutka koji im se dogodio kako bi dodali dodatnu dozu kaosa i humora. 

Potezom oduševila fanove 

"Dobro sam, hahaha", napisala je uz snimku koja je prikupila više od 6.7 milijuna pregleda i 1.6 milijuna lajkova, a fanovi su komentirali viralni trenutak. 

"Izdala te pozornica", "Ne mogu ovo prestati gledati", "Super da se našalila", "Bio sam tamo u tom povijesnom trenutku. Iskreno, isprva sam mislio da se zezaš", pišu joj fanovi, a netko je napisao "Nadam se da si se zahvalila Beyonce", osvrnuvši se na jezivu teoriju koja se nedavno proširila društvenim mrežama.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.