Sandra Elkasević na Bora Bori pozirala s ražom: "Prvi put da sam se usudila"

Foto: Instagram

Sandra Elkasević objavila je novu fotografiju s Bora Bore, gdje uživa na medenom mjesecu sa suprugom Edisom. Pohvalila se da je prvi put u životu pozirala s ražom.

"Ovo je Gigi, moja najbolja morska prijateljica. Ovo je prvi put da sam se usudila zagrliti jednu ražu, ali kao što se vidi po mom izrazu lica, bila sam jako hrabra. Miss G. Zašto si toliko posebna", napisala je atletičarka u opis objave. U hashtagovima je dodala: "najbolji dan ikad".

Odgodili putovanje zbog Sandrinih obaveza

Sandra i Edis su na medeni mjesec otišli prije više od tjedan dana. Hrvatska atletičarka udala se za svojeg trenera prije 10 mjeseci, na Staru godinu, no zbog njezinih brojnih obaveza morali su odgoditi putovanje. Edis je Sandrin trener od 2013. godine, a upoznali su se kad je imala 15 godina. Šest godina kasnije priznala je da je zaljubljena u njega, a zaručili su se 31. prosinca 2022. u Londonu.

Sandra je ove godine sudjelovala na Olimpijskim igrama gdje je osvojila brončanu medalju. Uz medalju je dobila i financijsku nagradu od Republike Hrvatske. Zaradila je 18.500 eura. Prema novom pravilniku, od Ministarstva turizma i sporta za olimpijsko zlato dobiva se 41 tisuća eura, za srebro 26 tisuća eura te spomenutih 18.500 eura za brončanu olimpijsku medalju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.