Pet najbogatijih Viktorijinih anđelica

Foto: Profimedia

Sinoć se u New Yorku održao Victoria's Secret Fashion Show nakon šest godina pauze. Modnom pistom prošetale su poznate manekenke - Adriana Lima, Irina Shayk, Alessandra Ambrosio... Nakon 20 godina na pistu se vratila Tyra Banks, a ove godine uvedena je i jedna novost - pistom su prošetali plus-size modeli, između ostalih i Ashley Graham.

>>Nakon šest godina održana je revija Victoria's Secreta, pogledajte najbolje fotke

Viktorijine anđelice su tijekom karijere skupile milijune dolara. No koja je među ovogodišnjim anđelicama najbogatija?

Adriana Lima - 95 milijuna dolara

Adriana je jedna od Viktorijinih anđelica s najdužim stažem u povijesti Victoria's Secreta. Brazilka je još 2014. zauzela drugo mjesto među najplaćenijim modelima na svijetu. Osim što je dugogodišnji model Victoria's Secreta, Adriana je tijekom karijere surađivala s brojnim luksuznim brendovima i krasila naslovnice poznatih časopisa. 

Njezina neto vrijednost procjenjuje se na 95 milijuna dolara, piše Daily Mail.

Tyra Banks - 90 milijuna dolara

50-godišnja američka manekenka je prošetala pistom na modnoj reviji Victoria's Secreta nekoliko puta tijekom 1990-ih i ranih 2000-ih. Sinoć se vratila na pistu prvi put nakon 20 godina.

Tyra je imala uspješnu karijeru u kojoj je radila s nizom velikih brendova. Ušla je u povijest kao prva crna Amerikanka koja se pojavila na naslovnicama GQ-a i Sports Illustrated Swimsuita.

Tyra je također imala iznimno uspješnu karijeru na televiziji. Pokrenula je vlastitu reality seriju America's Next Top Model 2003. godine, koja je trajala 24 sezone. Njezina neto vrijednost sada se procjenjuje na oko 90 milijuna dolara.

Gigi Hadid - 30 milijuna dolara

29-godišnja Gigi manekenstvom se bavi od djetinjstva. Dosad je pozirala za brojne poznate časopise i nosila revije za poznate brendove. Njena neto vrijednost procjenjuje se na 30 milijuna dolara.

Behati Prinsloo - 30 milijuna dolara

36-godišnja manekenka je tijekom karijere radila s nizom uspješnih brendova kao što su Marc Jacobs, Alexander Wang, Miu Miu, Versace, DKNY, H&M i Louis Vuitton. I njezina neto vrijednost procjenjuje se na 30 milijuna dolara.

Candice Swanepoel - 25 milijuna dolara

Candice (35) se pojavljivala u reklamama za brendove Tom Ford, Givenchy, Chanel, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Guess, Michael Kors i Versace.

Viktorijina anđelica je postala 2010. godine. Dospjela je na naslovnice časopisa nakon što je na jednoj od revija brenda nosila grudnjak vrijedan 10 milijuna dolara, koji se sastojao od 4200 dragulja. Njena neto vrijednost procijenjena je na 25 milijuna dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.