Slavni pjevač pobjegao s pozornice kad je netko iz publike uperio laser u njega

Screenshot: TikTok

GRUPA Jonas Brothers, koju čine Kevin, Joe i Nick Jonas, prekinula je koncert u Pragu nakon što je netko iz publike uperio laser u glavu Nicka Jonasa. Društvenim mrežama proširila se snimka u kojoj Nick bježi s pozornice i rukama daje znak zaštitarima da uzima pauzu, a nakon njega pozornicu je napustio i ostatak benda. 

@jolanda.einzelstueck Jonas Brothers stopping Concert in Prague on 15.10.2024. #jonasbrothers #jonasbrothers #jonas #brothers ♬ sonido original - Vibes by Ley

Fanovi u publici pitali su se zašto je koncert stao, no nakon nekog vremena bend se vratio na pozornicu, ali nisu objasnili zašto su prekinuli nastup. Na TikToku je osvanula snimka trenutka kad je netko uperio laser u Nicka, a fanovi na društvenim mrežama pišu da je osoba koja je uperila laser zamoljena da otiđe, no to nije službeno potvrđeno. 

@jolanda.einzelstueck Antwort auf @emmi here you can see the laser pointer in the middle of Nick Jonas‘ head. Scary 10 Minutes for the whole crowd. #jonasbrothers #jonas #brothers #prague #jonasbrotherspraha ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

Incident je razbjesnio fanove na internetu. 

"Zašto biste uopće uperili laser u Nicka? Uplašili ste njega i ostatak benda", "Zar nemate nimalo pristojnosti? Ne možete samo tako uperiti laser u njegovu glavu", "Ovo je zapravo tako zastrašujuće", " Izgledao je krajnje prestravljeno. Ne mogu ni zamisliti kako su se ostali osjećali gledajući ga kako bježi. To je tako strašno" i "Obožavatelji zbilja ponekad pretjeraju", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.