Najzgodnija glumica svijeta snimljena na setu novog filma, izgleda neprepoznatljivo

Foto/Screenshot: Profimedia/EPA/YouTube

Sydney Sweeney snimljena je ovih dana na setu filma u kojem će utjeloviti poznatu boksačicu Christy Martin.

27-godišnja glumica se za potrebe snimanja prerušila u boksačicu i njezine su se fotografije brzo proširile društvenim mrežama. Mnogi su pisali da im Sydney izgleda neprepoznatljivo. Nosila je smeđu kovrčavu periku, plavu maramu i vrećastu odjeću kako bi prikazala Martin život 90-ih godina prije nego što ju je njezin suprug James pokušao ubiti.

"Kakva transformacija", "Žena je veliki seks simbol, ali još veća glumica", "Mislim da će ovo biti odlična interpretacija", "Predobro", pišu ljudi na X. 

Christy Martin je bila najpoznatija američka boksačica

Film će prikazati priču o usponu Christy Martin, koja je postala najpoznatija američka boksačica 90-ih i koju su zvali "ženskim Rockyjem". Njezin život promijenio se 1989. godine, kada je upoznala svojeg menadžera, a kasnije i supruga Jima Martina.

Postala je prva žena koja je potpisala ugovor s legendarnim boksačkim promotorom Donom Kingom i prva boksačica koja se pojavila na naslovnici časopisa Sports Illustrated.

Njezin šarm, dobar izgled i uspjeh u ringu pretvorili su je u zvijezdu boksa, no nitko nije znao s kakvim se problemima suočavala u privatnom životu. Poznata sportašica bila je žrtva toksičnih veza i obiteljskog zlostavljanja, a 2010. godine njezin bivši muž ju je pokušao ubiti.

Sydney i ranije glumila u biografskom filmu

Sweeney je ranije izjavila da je uzbuđena zbog ovog projekta, ali ovo nije prvi put da glumi u biografskom filmu. Prošle godine oduševila je kritičare svojom izvedbom u filmu Reality, u kojem je utjelovila zviždačicu i političku aktivisticu Reality Winner.

"Hrvanje i kickboxing trenirala sam od 12. do 19. godine. Žudim za povratkom u ring, treniranjem i transformacijom tijela. Christyna priča nije lagana, fizički i emocionalno je zahtjevna, puna je teških prepreka. Ali volim izazove", izjavila je Sweeney.

Najzgodnija glumica svijeta

Podsjećamo, Sydney Sweeney mnogi smatraju najzgodnijom glumicom današnjice. Njenu ljepotu proučavali su čak i znanstvenici.

"Ljepota Sydney Sweeney ukorijenjena je u činjenici da su njezine crte lica simetrične i usko usklađene sa savršenim skladom i proporcijom. Ove idealne proporcije lica često se nazivaju 'zlatni rez'", izjavio je plastični kirurg Onur Gilleard, prenosi The Sun.

"Osim ljepote lica, ona posjeduje i zapanjujuću figuru. Zlatni rez također se može primijeniti na oblik grudi, anatomiju struka i omjer stražnjice i struka. Kad analiziramo njezinu figuru s pomoću ovih omjera, ona ispunjava sve kriterije", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.