Hit video iz Koprivnice: Mladenci ušli u salu uz Gršinu pjesmu, nastao je pravi show

Grupa Profeel prošlog je vikenda svirala na vjenčanju u Koprivnici. Mladenci Monika i Dino imali su želju ući u salu uz Fantaziju, pjesmu popularnog hrvatskog repera Grše i Miach. Dok su mladenci ulazili u salu, krenula je svirati Fantazija i nastao je pravi show. Gosti su zajedno s mladencima skakali i pjevali. 

Grupa Profeel video je objavila na TikToku, a u dva dana skupili su preko 1.3 milijuna pregleda. 

 

Video je oduševio pratitelje grupe. "To, mladenci", "Da je bolje, ne bi valjalo", "Ma bravo", "Odlično", "Samo pozitivno", neki su od komentara ispod snimke. 

Ostatak svadbe nizale su se nešto tradicionalnije svatovske pjesme, poput Svatovska Maje Šuput, Danas, majko, ženiš svoja sina, Oči boje kestena... Pogledajte kakva je bila atmosfera u svatovima u Koprivnici.

 

Često mladenci traže da im puštaju Gršu

Grupa nam je otkrila da se svadba održala u Koprivnici i da se oni trude stvoriti nove trendove na vjenčanjima, ali da ipak ispoštuju tradiciju. Kaže da često mladenci i gosti na vjenčanjima na kojima oni sviraju traže Gršine pjesme.

"Traže da, sviramo Mamma mia i Fantazija, žele zapravo u tom segmentu kada krenu narodnjaci da se ukomponiraju u set njegove pjesme", rekla je grupa za Index. Kažu da je Grše sada "in" na svadbama, a da je ista situacija bila i s Aleksandrom Prijović dok je zakazivala brojne koncerte po Hrvatskoj.

"Kad je Prijović imala koncerte u Zagrebu, svi su htjeli njezine pjesme da se sviraju, sada to polako izlazi", rekli su nam.

Inače, ovo nije prvi put da mladenci ulaze uz Gršinu pjesmu u salu dok im svira Profeel. Prije godinu dana Profeel je objavio snimku mladenaca Doris i Ivana koji su utrčali u salu uz pjesmu Mamma Mia. 

@grupaprofeel Grupa Profeel-ulazak mladenaca#grupaprofeel #mammia #bendzasvadbe ♬ original sound - Grupa Profeel

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.