Revijom Victoria's Secreta prošetali transrodni modeli, reakcije su podijeljene

Foto: Profimedia

Sinoć se u New Yorku održao Victoria's Secret Fashion Show nakon šest godina pauze. Ljubitelji mode s velikim iščekivanjem su dočekali povratak najpoznatijih svjetskih manekenki na modnu pistu, no komentari ljudi na društvenim mrežama su podijeljeni. Neki od njih su kritizirali novo uređenje događaja, nazivajući ga "dosadnim" i "bez života".

>>Nakon šest godina održana je revija Victoria's Secreta, pogledajte najbolje fotke

Komentirali su da je ovaj događaj daleko od svoje zlatne ere, kada su ekstravagantne modne šetnje i odjevne kombinacije dominirale modnim svijetom tjednima nakon prikazivanja na reviji.

"Gdje su sjaj i glamur?"

"Definitivno nije bilo tako dobro kao što je bilo prije. Gdje su sjaj, glamur i velika krila? Ovo je tako malo od njih, želim više", bio je jedan od komentara. "Ovo je tako stara moda, nije popularno danas", napisao je još netko. 

Transrodne manekenke prošetale pistom

Također, mišljenja publike bila su podijeljena nakon što su modnom pistom ove godine prošetale dvije transrodne manekenke - Alex Consani i Valentina Sampaio. "Više preferiramo biološke žene", bio je jedan od komentara na X-u.

Alex Consani

S druge strane, mnogi su napisali da je upravo ona najveće iznenađenje večeri. "Alex Consani je anđeo", "Najveće iznenađenje večeri je upravo Alex, blistala je", napisale su neke korisnice X-a. 

Prema pisanju Daily Maila, brend Victoria's Secret doživio je veliki pad prodaje u posljednje vrijeme, a kritičari komentiraju da njihovi potezi, poput uključivanja plus-size modela u kampanje, nisu bili uspješni kako su oni očekivali. 

"Plus-size djevojke nisu to bile, sve su imale oblik pješčanog sata", "Plus-size modeli veći za jedan ili dva broja od standardnih djevojka, bezveze", pisali su razočarani gledatelji. 

Carla Bruni mnogima bila iznenađenje

Podsjećamo, posebnu pažnju privukla je bivša prva dama Francuske, 56-godišnja manekenka Carla Bruni. To je bilo njezino prvo i "vjerojatno posljednje" pojavljivanje u donjem rublju, kako se našalila u intervjuu za Page Six.

No, ona nije jedina koja je nakon dugo vremena prošetala modnom pistom. Vratila se i Tyra Banks, prvi put nakon 20 godina. Nima su se pridružile i Gigi Hadid, Paloma Elsesser, Imaan Hammam, Candice Swanepoel, Grace Elizabeth, Taylor Hill, Mayowa Nicholas, Devyn Garcia, Barbara Palvin, Behati Prinsloo, Ashley Graham, Jasmine Tookes, Adriana Lima i mnoge druge manekenke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.