Bjelogrlić nakon što je osuđen za napad na Antonijevića: Presuda je razočaravajuća

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

REDATELJ Dragan Bjelogrlić proglašen je krivim za nasilničko ponašanje po tužbi redatelja Predraga Gage Antonijevića. Prvi osnovni sud u Beogradu danas je Bjelogrlića osudio na šest mjeseci uvjetne kazne, uz provjeru od dvije godine.

Smatra da je nepravedno osuđen

Bjelogrlić kaže da je razočaran presudom. 

"Ovakva presuda za mene je razočaravajuća. Mislim da sud nije usvojio niz činjenica koje su iznesene u sudnici za ove tri godine, a koji su jasno pokazali da ja nisam izvršio krivično djelo za koje sam osuđen. Moji odvjetnici će uložiti žalbu i iskoristiti sva legalna pravna sredstva da se izbore za pravedan ishod", rekao je za Novu.rs

Kaže da je uvjeren da je presuda nastavak pritiska koji se nad njim vrši već godinama. "Zato je moja izjava jasna: Danas ste me nepravedno osudili, ali niste mi uzeli moje ideale, niste mi uzeli moju vjeru u ovo društvo, niste mi uzeli vjeru u ljude u Srbiji i njihovu snagu da se izbore za jedno pravednije društvo u kojem ovakav progon pojedinca neće biti moguć. Idemo dalje", rekao je glumac.

Podsjetimo, Antonijević, inače redatelj filma Dara iz Jasenovca, tužio je Bjelogrlića zbog incidenta u hotelu Ambasador u Nišu 2021. godine kada je došlo do fizičkog sukoba. Bjelogrlić se otpočetka izjašnjavao nevinim.

>> Dragan Bjelogrlić proglašen krivim za napad na redatelja Dare iz Jasenovca

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.