Reper koji je bio uhićen s Diddyjem i J.Lo nakon pucnjave 1999.: Namjestili su mi

Foto/Screenshot: Profimedia/YouTube

Reper i bivši štićenik Seana Diddyja Combsa, Shyne Barrow, progovorio je o pucnjavi koja se dogodila 1999. godine u jednom klubu u New Yorku nakon koje su uhićeni on, Diddy i Jennifer Lopez. Diddy i Shyne suočili su se s višestrukim optužbama, no nakon nekog vremena Diddyjeve su odbačene, a Shyne Barrow završio je u zatvoru. 

>>Zašto je Jennifer Lopez bila uhićena dok je bila u vezi s P. Diddyjem?

Shyne je rekao kako je njemu "apsolutno bilo namješteno" da bude taj kojeg će okriviti za pucnjavu.

Izlazi dokumentarac o životu Shynea Barrowa

"Jedan od najtežih dijelova svega toga je bilo gledati kako svi uspijevaju", rekao je on u traileru za nadolazeći dokumentarac o njegovom životu i karijeri u glazbi i politici. Dokumentarac bi trebao izaći 18. studenog, a film je posebnu pažnju privukao zbog nedavnog uhićenja repera Diddyja kojeg se tereti za reketarenje, trgovinu ljudima i kriminalna djela vezana uz prostituciju.

U najavi za film je Shyne rekao i kako je zaradio milijune nakon što je potpisao ugovor s izdavačkom kućom Bad Boy Records čiji je osnivač i vlasnik upravo Diddy, koji mu je u to vrijeme bio mentor. Međutim, njegov je uspjeh doživio drastičan pad nakon što su ga osudili na jednom od najvećih suđenja u to vrijeme. Diddy je tada bio oslobođen.

Suđenje se fokusiralo na pucnjavu u noćnom klubu na Manhattanu tijekom koje je troje ljudi bilo ozlijeđeno. Najteže ozlijeđena osoba Natania Reuben inzistirala je na tome da joj je Diddy pucao u lice.

>>Žena koja tvrdi da ju je Diddy upucao u lice o reperovom uhićenju: Najbolji dan ikad

Tada je Diddy bio u vezi s J.Lo

"Družili smo se i spremali smo se za otići kući", rekao je u traileru Shyne. Međutim, tada je izbila pucnjava. Uz Shynea i Diddyja je bila uhićena i tada 30-godišnja Diddyjeva djevojka Jennifer Lopez, a optužbe protiv nje također su bile odbačene.

>>Prvi muž Jennifer Lopez tvrdi da ga je varala s Diddyjem

Ozloglašenog repera su oslobodili optužbi za to da je u klub donio ilegalno oružje te za to da je pokušao podmititi svog vozača da preuzme krivnju za isto oružje. U najavi je uključen i isječak iz videa u kojem Diddy govori da "nije imao ništa" s pucnjavom u klubu.

Barrowa su osudili zbog napada, uz ostale optužbe, a dobio je i 10 godina zatvorske kazne. Osim toga su ga deportirali u njegov rodni Belize gdje on danas vodi oporbenu stranku u Zastupničkom domu Belizea. "Postoji vrijeme za preokret. Postoji vrijeme za promjenu. Tako sam i ušao u politiku", istaknuo je Shyne.

Diddy čeka suđenje

Diddy je uhićen u New Yorku i nalazi se u pritvoru te se suočava s optužbama da je seksualno zlostavljao žene i tjerao ih na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem.

Prošlog tjedna je protiv njega podignuto još pet optužbi. Među tužiteljima su dva muškarca i tri žene, od kojih jedna tvrdi da je imala 13 godina kad ju je Combs silovao. Uz to, Combsa se tereti i za drogiranje jednog muškarca i tri žene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.