Britanskoj pjevačici ukraden auto: "U gepeku su bile pjesme, nema albuma uskoro"

Foto: Instagram

Britanska glazbenica Raye otkrila je da joj je ukraden automobil sa svim bilježnicama u kojima je pisala pjesme, a koje je držala u prtljažniku.

Umjetnica nominirana za nagradu Mercury, koja je ove godine kući odnijela šest glazbenih nagrada na dodjeli Brit Awards, radila je na nastavku debitantskog albuma My 21st Century Blues.

"Ukrali su mi auto sa svim bilježnicama s pjesmama u prtljažniku tako da drugi album neće izaći uskoro", napisala je u objavi na Instagramu, gdje je podijelila fotografije s proslave 27. rođendana.

Pjesma joj postala popularna na TikToku

Diplomirana glazbenica koja je pohađala Brit School godinama se uspinjala na top ljestvice, nakon što je kao tinejdžerica potpisala ugovor s diskografskom kućom Polydor Records. Kasnije je posudila svoj vokal za pet najboljih hitova Davida Guette i Jaxa Jonesa, a napisala je i tekstove za Beyoncé i Rihannu.

Unatoč talentu, njezin samostalni rad nije ostvario iste rezultate kao te suradnje, a 2021. je izrazila frustraciju jer joj diskografska kuća još nije dopustila da objavi debitantski album.

Krajem 2022. pokrenula je samostalnu karijeru, a njezina pjesma Escapisms repe icom 070 Shake postala je viralna na TikToku i popela se na prvo mjesto glazbenih ljestvica.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.