Tim Allen izbjegao je doživotni zatvor zbog droge, odao je svoje partnere

Foto: Press

Prije nego što je postao poznat po humorističnoj seriji Sam svoj majstor, Tim Allen završio je u zatvoru zbog kokaina. Naime, glumac je bio uhićen u međunarodnoj zračnoj luci u Michiganu, piše Unilad.

Policija je kod njega našla 650 grama kokaina koji je trebao proslijediti drugoj, nepoznatoj osobi. Prema knjizi Tim Allen (Overcoming Adversity), policajac na tajnom zadatku Michael Pifer mjesecima je bio Allenu na tragu i dogovorio je s njim da kokain zamijeni za gotovinu. Poznati glumac tada nije znao da se radi o policajcu i da je upao u zamku. 

Upao je u zamku policije

Očekivao je da će tada zaraditi oko 37 tisuća eura, no umjesto toga našao se okružen naoružanom policijom. Kako bi se spasio od doživotnog zatvora, odao je imena nekolicine dilera drogom. Osuđen je na tri do sedam godina zatvora, ali je nakon dvije godine i četiri mjeseca, 1981. godine pušten na slobodu.

O svom životu prije glume progovorio je u podcastu pod nazivom WTF. "Nakon što mi je tata umro, bio sam jako loše. Igrao sam se s ljudima i govorio im samo ono što žele čuti. Sad se sramim svih stvari koje sam radio", priznao je Tim. 

Osvrnuo se i na svoj život u zatvoru. "Samo sam šutio i radio što mi je bilo rečeno. Bio je to prvi put da sam radio ono što mi je netko rekao", prisjetio se. "Naučio sam živjeti dan po dan i naučio sam šutjeti. Nakon osam mjeseci navikao sam se na život u zatvoru", rekao je na kraju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.