Domaći influencer: Trebaju nam child free kafići, ne sluša nam se vika u 11 ujutro

Screenshot: TikTok

Hrvatski influencer Vanja Fotović pokrenuo je raspravu (koja, čini se, nikad neće prestati) o djeci u kafićima i restoranima.

"Razapnite me, ali ja i dalje tvrdim da trebaju biti children free kafići i restorani za nas kojima se ne sluša cika i vika u 11 ujutro prije posla, pritom ovo ne vrišti beba, ovako histerično vrišti dijete od 3-4 godine plus se baca i udara nogama po stolcu. Mama i tata - svako pije svoju kavu i lista novine", objavio je Fotović uz snimku iz kafića na kojoj se čuje vriska djeteta.

@vanjafotovic

ommmmm

♬ original sound - Vanja Fotovic

Nastala rasprava

Njegov video prikupio je preko 20 tisuća lajkova i preko tisuću komentara.

"Ja sam mama dvoje, ali se slažem", "I ja sam mama i to mi ide na k...", "Da, da, da", "Mama sam i slažem se", "Gdje treba potpisati peticiju", "A onda nekome smeta moj pas koji sjedi s mirom", složili su se mnogi, pa čak i roditelji, s njim. Ima i nekih koji smatraju da je to odgovornost - konobara. "To su krivi konobari, što im ne kažu na pristojan način. Plus roditelji", napisala je jedna korisnica TikToka.

Drugi smatraju da nema mjesta zabranama, no svakako naglašavaju odgovornost roditelja. "Ma to je sve zbog roditeljskog neodgoja. Ja imam troje i svi sjedimo normalno u kafiću. Nema skike, vike jer to se ne radi i nije pristojno. Djeca - ogledalo svojih roditelja", napisao je jedan otac.

"Vi ste svi bili mirni kad ste bili djeca...", "Previše dramiš, ovo je beba od oko dvije godine", bunili su se treći, a neki su situaciju iskoristili i da prokomentiraju Vanjin izgled. "Dijete koje plače nije normalno, ali muškarac napumpanih usana jest. Jadan ovaj svijet", napisala je jedna komentatorica, na što joj je Vanja odgovorio: "Daaa hehehe."

Mi smo nedavno pitali Hrvate nerviraju li ih djeca u restoranima i kafićima. Što su nam odgovorili, pogledajte u videu.

@index.hr Nerviraju li Vas djeca u kafićima i restoranima? #djeca #indexhr #restorani #foryoupage ♬ original sound - Index.hr

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.