Tori Spelling oprostila se od Shannen i otkrila što je narušilo njihovo prijateljstvo

Foto: Profimedia

GLUMICA Tori Spelling, poznata kao Donna Martin iz kultne serije Beverly Hills, 90210, oprostila se od glumice Shannen Doherty, koja se proslavila ulogom Brende Walsh u seriji. Tori je posvetila dirljivu objavu glumici, koja je preminula nakon višegodišnje borbe s rakom, te se osvrnula na njihovo narušeno prijateljstvo. 

"’Tko ih je*e...’, komentirala bi Shannen kada bih joj rekla koliki sam pritisak osjetila da na društvenim mrežama uspijem sažeti 36 godina poznanstva i tugu koju osjećam zbog plamena koji se prerano ugasio", započela je Tori. 

"Uvijek mi je čuvala leđa" 

"Imala sam 15 godina kada sam upoznala Shan. Bila sam šefova kći bez vlastitog glasa, a ona je bila zvijezda jakog glasa. Uzela me pod svoje. Podarila mi je vjeru da i ja imam glas i da vrijedim. Postale smo najbolje prijateljice. Bile smo prave uzdanice jedna drugoj, međusobna podrška u lošim vezama, cimerice i ponekad suputnice, ali i puno više od toga. Uvijek se zauzimala za mene. Uvijek mi je čuvala leđa. Uvijek je vjerovala u mene, čak i kad ja nisam vjerovala u sebe", ispričala je pa otkrila zašto su se udaljile. 

O narušenom prijateljstvu 

"Bile smo mlade. Dopustile smo vanjskim i unutarnjim utjecajima da naruše naše prijateljstvo. A u svijetu u kojem često nemamo priliku pomiriti se s prijateljima iz djetinjstva, koji su nas formirali u osobe u koje smo izrasli, mi smo tu priliku dobile. Tako sam zahvalna što smo Shannen i ja kao odrasle uspjele postati prijateljice i sjetiti se zašto smo zapravo voljele jedna drugu. I što smo se ponovno mogle smijati kao prije. Nitko me nije znao tako nasmijati", napisala je. 

"Bila je buntovnica" 

"Bila je buntovnica kada većini žena nije bilo ugodno osjećati se snažno. Nikad se nije trudila, jednostavno je bila takva. Bila je utjelovljenje seksepila, snage, empatije, a sve to s dozom otkačenog humora. Shan, nastavit ću nositi tvoju baklju i ostat ću buntovna zbog tebe. Volim te cijelim svojim srcem i zauvijek", zaključila je Tori. 

Ponovno su se povezale 

Glumice su se ponovno povezale u travnju ove godine u Shanneninom podcastu, kada su progovorile o narušenom prijateljstvu. 

"Uvijek te je bilo lako prevariti. I to je bilo jako frustrirajuće za mene jer sam ti uvijek znala reći: 'Daj, Tor, imaj svoje mišljenje.' Pametna si, zabavna, talentirana. Voljela sam te i poštovala i htjela sam da vjeruješ u sebe onoliko koliko sam ja vjerovala u tebe", ispričala je Shannen, priznavši da su se počele udaljavati jer Tori nije prekinula lošu vezu s bivšim partnerom, a Tori joj se ispričala zbog grešaka iz prošlosti te dodala kako se nije znala zauzeti za sebe. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.