Glumica o glasinama da je u vezi s rođakom: Bilo je strašno i bolno čitati o tome

Foto: Instagram

Glumica Emily Atack, koja je najpoznatija po ulozi u seriji The Inbetweeners, osvrnula se na glasine da je u vezi sa svojim rođakom. Glumica je prvi put progovorila o odnosu s dečkom Alistairom Garnerom, a tvrdnje da joj je rođak je nazvala strašnima jer su utjecale na njezinu obitelj.

Imaju dijete zajedno

Atack je postala majka u lipnju ove godine. Sa svojim partnerom je dobila sina Barneyja Jamesa Garnera. Par se navodno poznaje preko svoje obitelji. Naime, Emilyna mama, glumica Kate Robbins ujedno je sestra Alistairove maćehe Jane Garner. Dakle, Emily i Alistair nisu u krvnom srodstvu, prenosi LadBible.

Emily i Alistair prvi su put viđeni zajedno u rujnu 2023. godine u Londonu kada su šetali držeći se za ruke. Međutim, Atack je otkrila da od trenutka kada su objavljene vijesti o njihovoj vezi trpi niz lažnih komentara o odnosu koji ima s ocem svog djeteta.

"Neki članovi obitelji su to jako teško podnijeli"

Govoreći u intervjuu za Guardian, otkrila je: "Bilo je toliko članaka koji su bili zaista bolni, pokušavali su prikazati da postoji nešto neprikladno u mom odnosu. Bilo je naslova koji su tvrdili da izlazim sa svojim rođakom, što je bilo baš strašno", naglasila je.

"Nismo nikako povezani. Mislim da su neki članovi obitelji to jako teško podnijeli", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.