Ivana Knoll objavila fotke sa Cher: "Samo me ona impresionirala sinoć"

Foto: Instagram

Najpoznatija hrvatska navijačica i, po novom, DJ-ica Ivana Knoll pohvalila se fotografijama s glazbenom divom Cher.

"S ikonom", kratko je napisala Knoll uz fotografije s glazbenom legendom koja je sinoć nastupala na reviji brenda Victoria's Secret. Fotografije su nastale u backstageu, a Knoll je dodala i da ju je "impresionirala jedino Cher", pa se čini da nije bila oduševljena viđenim.

Revija se vratila nakon šest godina pauze

Victoria's Secret Fashion Show održan je nakon šest godina pauze. Revija je upriličena u New Yorku, gradu u kojem je Victoria's Secret Fashion Show i nastao. 

Na modnu pistu nakon 20 godina vratila se Tyra Banks. Pridružile su joj se Gigi Hadid, Paloma Elsesser, Imaan Hammam, Candice Swanepoel, Grace Elizabeth, Taylor Hill, Mayowa Nicholas, Devyn Garcia, Barbara Palvin, Behati Prinsloo, Ashley Graham, Jasmine Tookes, Adriana Lima i mnoge druge manekenke.

Ove godine uvedena je i jedna novost - pistom su prošetali plus-size modeli, između ostalih, i Ashley Graham. Victoria's Secret se u prošlosti više puta našao na meti kritika zbog promoviranja mršavih modela. Tome se sada žele suprotstaviti. U glazbenom dijelu večeri nastupila je Cher. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.