Tia Jurčić pred ovrhom. Radi se o stanu u Zagrebu koji je dobila darovnim ugovorom

Foto: Marko Lukunic/Josip Regovic/PIXSELL

TIA JURČIĆ, bivša snaha Zdravka Mamića, nakon razvoda od Marija Mamića, s kojim je bila u braku šest godina, preselila se u SAD, no u Hrvatskoj je ostavila dugove. Točnije, prijeti joj ovrha nad imovinom jer nije platila račune. 

Tijin dug 25. travnja ove godine iznosio je 55.73 eura, a Vodoopskrba i odvodnja njezin je dug poslala na Općinski građanski sud u Zagrebu. Ovrhovoditelji očekuju da će Tia platiti dug u roku od osam dana, plus troškove ovršnog postupka u iznosu od 25 eura. Dokumenti otkrivaju i da je Tia još zavedena kao Mamić iako se lani razvela.

Tia Mamić, ovrha by Index.hr on Scribd

Stan je dobila darovnim ugovorom

Inače, Tia je četverosoban stan od 114m2 prije nekoliko godina dobila darovnim ugovorom. Nije javno poznato od koga. Ako Tia ne plati dug u traženom roku, predviđena je klauzula, odnosno ovrha općenito na imovini sukladno odredbama ovršnog zakona. 

Ona uživa u SAD-u

Podsjetimo, Tia je u ožujku potvrdila da je u vezi s bivšom NBA zvijezdom Kennyjem Smithom, s kojim trenutno živi u SAD-u. Tamo je proslavila i 40. rođendan, a proslavom se pohvalila na društvenim mrežama.

Inače, Tia je pokćerka bivšeg saborskog zastupnika Ljube Jurčića. Kad joj je bilo 12 godina, preminula joj je majka, a brigu o njoj preuzeo je Ljubo Jurčić. Najpoznatija je po braku s Marijem Mamićem, sinom Zdravka Mamića.

Par se upoznao na Pagu, a za njihovu vezu doznalo se u studenom 2016. Vjenčali su se u listopadu 2017., nakon godinu dana veze. Prije udaje za Marija Tia je bila pet godina u braku s košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim je dobila sina Domenica. 

Na svadbi je bilo stotinjak uzvanika, a goste je zabavljala srpska turbofolk pjevačica Rada Manojlović. Kumovi su im bili Marko Vjetrović, glasnogovornik nogometnog kluba Partizan, i njegova supruga Višnja. 

Da je braku došao kraj, saznalo se 2023. godine. "Gospodin i gospođa Mamić, bez obzira na odluku da razvedu svoj brak, ostaju u prijateljskim odnosima", javili su tada njihovi odvjetnici. 

"Istina je, Tia i ja se sporazumno razvodimo. I dalje nam je prioritet sreća naše djece i ovim putem učinit ćemo sve da zaštitimo njihovu privatnost. Nas dvoje i dalje ćemo graditi dobar odnos, kakav i priliči roditeljima kojima je obitelj ispred svega", rekao je nakon toga Mario za magazin Story.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.