Promjene na licu poznate manekenke Victoria's Secreta izazvale raspravu

Foto: Profimedia

Poznata manekenka Candice Swanepoel (35) oduševila je publiku i gledatelje na reviji Victoria’s Secreta, koja se vratila nakon šest godina. Južnoafrička manekenka prvo se pojavila u ružičastom, a zatim u vatrenocrvenom donjem rublju.

Pamte je kao plavušu s nježnim crtama lica

Candice je jedna od dugogodišnjih sudionica revije, a s brendom je počela surađivati 2010. godine. Njeni obožavatelji zapamtili su je kao plavušu s nježnim crtama lica i prirodnom šminkom, koja joj je davala mladenački izgled. Međutim, ove godine Candice se činila malo drugačijom. Njeno lice izgledalo je više definirano, a mnogi su primijetili da su joj obrve i oči podignutije nego prije, prenosi Daily Mail.

To bi se moglo povezati s trendom "fox eye", koji se postiže podizanjem lica i obrva te točno određenim nanošenjem šminke. Osim primjetnih promjena na očima, vidljivi su bili i njeni obrazi, koji su izgledali definiranije, za razliku od ranijih punijih obraza koje je imala. Nos joj je također izgledao oštrije i tanje.

Nije potvrdila estetske zahvate

Iako se dugo špekuliralo o mogućoj operaciji nosa, Swanepoel nikad nije potvrdila je li imala bilo kakve estetske zahvate. Ipak, priznala je da je isprobala razne kozmetičke tretmane, uključujući laserske zahvate protiv starenja.

Podsjetimo, ove godine revija je izgledala drugačije, a promjene su izazvale brojne reakcije. U središtu pažnje, između ostalog, bili su plus-size i transrodni modeli, što je značajan iskorak za ovaj brend.

Tyra Banks vratila se na modnu pistu nakon 20 godina. Pridružile su joj se Gigi Hadid, Paloma Elsesser, Imaan Hammam, Grace Elizabeth, Taylor Hill, Mayowa Nicholas, Devyn Garcia, Barbara Palvin, Behati Prinsloo, Ashley Graham, Jasmine Tookes, Adriana Lima i mnoge druge manekenke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.