Umro Liam Payne (31), nekadašnji član One Directiona

Foto: Profimedia

Umro je Liam Payne (31), nekadašnji član One Directiona. Britanski pjevač pronađen je mrtav u Buenos Airesu.

Policija: Prije nesreće se ponašao agresivno

CNN piše da je pjevač pronađen mrtav ispred hotela Cas Sur u luksuznoj četvrti Palermo, nakon pada s trećeg kata. Smrt je potvrdila policija, a liječnici su rekli da "mu nije bilo spasa". Svjedoci za američki tabloid TMZ kažu da se nesreća dogodila malo poslije 17 sati (po lokalnom vremenu). Tvrde i da se Liam ranije "ponašao čudno u predvorju hotela". Spominju da je "razbio svoj laptop".

I u službenom priopćenju se navodi da su policajci poslani u hotel nakon hitnog poziva u kojem su "obaviješteni o agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola". Kada su stigli, policajac je, kaže, čuo glasan zvuk u unutarnjem dvorištu hotela.

U Argentini je bio zbog gostovanja na koncertu Nialla Horana, nekadašnjeg kolege iz One Directiona. Vijest je šokirala fanove diljem svijeta koji se opraštaju na društvenim mrežama. Obožavatelji se opraštaju i u komentarima na njegovom Instagram profilu gdje ga je pratilo preko 26 milijuna ljudi.

Tko je Liam Payne?

Liam Payne, engleski je pjevač, tekstopisac i nekadašnji član planetarno popularnog benda One Direction. Rođen je 29. kolovoza 1993. godine u Wolverhamptonu. Njegova karijera započela je kada je 2008. godine nastupio na The X Factoru.

Nije prošao u finale, no vraća se 2010. kada ga suci okupljaju u grupu s Harryjem Stylesom, Louisom Tomlinsonom, Niallom Horanom i Zaynom Malikom, formirajući One Direction. Ova grupa ubrzo postiže globalni uspjeh i postaje jedan od najprodavanijih bendova desetljeća.

S bendom, Payne je izdao pet albuma - Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) i Made in the A.M. (2015).

Nakon što su članovi benda odlučili uzeti pauzu 2015. godine, Liam je započeo solo karijeru. Njegov prvi singl kao solo izvođača, Strip That Down, izašao je 2017. godine u suradnji s Quavom i dosegao je visok plasman na top ljestvicama diljem svijeta.

2019. Liam je objavio svoj prvi solo album, LP1, koji uključuje i ranije objavljene hitove, kao i nekoliko novih pjesama. Album istražuje razne stilove, od popa do trap zvuka, te uključuje suradnje s poznatim imenima poput Rite Ore s kojom je snimio soundtrack za nastavak filma 50 nijansi sive.

Liam je bio u vezi s deset godina starijom britanskom pjevačicom Cheryl Cole, s kojom ima sina Beara, rođenog 2017. godine. Njegova veza s Cheryl izazivala je velik interes medija, jer je Cheryl bila članica žirija X Factora kada se, tad još maloljetni Liam, natjecao. Vezu su započeli kasnije. Nakon prekida ostali su u dobrim odnosima kako bi zajedno odgajali sina. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.