Umro bivši dečko Demi Lovato, Guilherme Bomba Vasconcelos (38)

Foto: Profimedia

Bivši dečko Demi Lovato i MMA borac Guilherme Bomba Vasconcelos preminuo je u 39. godini. Bivši MMA borac rođen je u Brazilu, a njegov ujak i kum Walter Vasconcelos Jr. objavio je tužnu vijest na Facebooku.

"Jurio si svoje snove u Americi"

"Tužan, jako je tužan ovaj rastanak, Guilherme Vasconcelos! I tako daleko od nas u SAD-u", poručio je u objavi. "Moj dragi nećak, moje kumče, predani otac male Naomi, voljeni sin moje sestre Elisabete Vasconcelos, brat Brena i Isabele te član naše proširene obitelji koja danas oplakuje njegov prerani odlazak", dodao je.

Triste, tristíssima sua despedida, Guilherme Vasconcelos! E tão longe de nós nos EUA. Meu sobrinho querido, meu afilhado...

Objavljuje Walter Vasconcelos JrUtorak, 15. listopada 2024.

Iako uzrok smrti nije naveden, Bombin ujak i kum sugerirao je da bi njegova borilačka karijera mogla imati ulogu u tome. "Jurio si svoje snove u Americi kao MMA borac, ali nismo mislili da će te ta karijera odvesti na put bez povratka, bez ijednog od nas uz tebe", nastavio je.

"Čekali smo da dođeš za Božić, ali to se više neće dogoditi. Život je samo dah, a mi se budimo s ovom tužnom vijesti", zaključio je u objavi.

Njihova veza bila je kratkotrajna

Veza između Demi Lovato i Guilhermea Vasconcelosa bila je kratkotrajna, ali medijski vrlo praćena. Demi i Bomba počeli su izlaziti nakon što je ona prekinula svoju dugogodišnju vezu s glumcem Wilmerom Valderramom u lipnju 2016. Pjevačica se još nije javno oglasila povodom njegove smrti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.