Zvijezda Sopranosa o Hollywoodu: Nikad nisam bila dio toga, ne družim se s kolegama

Foto: Instagram

Glumica Drea de Matteo kaže da nikad nije pripadala Hollywoodu, da ne voli crvene tepihe i ne druži se s drugim slavnim osobama. 

"Nikad nisam bila dio toga"

Drea de Matteo najpoznatija je po ulozi Adriane La Cerve u seriji Obitelj Soprano. Imala je i uloge u serijama Sinovi anarhije, Kućanice, Joey, a ostvarila je i neke filmske uloge. Iako i dalje ima manje uloge u serijama i filmovima, nije česta gošća na holivudskim zabavama i crvenim tepisima. 

Sad kaže da za nju odlazak iz industrije "nije velika stvar" jer se zapravo nikad nije osjećala kao da pripada Hollywoodu. 

"Znate, jako puno ljudi me pita o izbacivanju iz Hollywooda ili izbjegavanju. To se meni nikad nije dogodilo. Nisam ni bila dio toga. Nikad nisam bila holivudski igrač. Imala sam nekoliko glumačkih uloga u nekoliko televizijskih serija. To sam učinila dobro. Imam čak i neke nagrade i slično. Ali nikad nisam zapravo bila dio industrije", rekla je za Fox News Digital.

"Ne sviđaju mi se torbice i slična sranja ili hodanje crvenim tepihom. Ne družim se sa slavnim ljudima. Ne radim to, to jednostavno nije moj svijet. Tako da to što sam se maknula od toga nije velika stvar", dodala je.

Kaže da je zbog OnlyFansa otplatila hipoteku

Drea je trenutno usredotočena na svoju kolekciju nakita i liniju odjeće. Početkom godine otkrila je da joj je priključivanje platformi za odrasle OnlyFans "spasilo život" nakon što je zbog odbijanja cjepiva protiv covida-19 ostala bez glumačkih angažmana i sa samo 10 dolara na bankovnom računu.

Isprva je oklijevala oko pridruživanja platformi za odrasle, ali je naposljetku sretna zbog tog poteza jer se pokazao toliko unosnim da je sve svoje hipotekarne dugove otplatila u roku od pet minuta te čak pokrenula vlastiti posao. Osim što je zamalo izgubila kuću, glumica je ostala i bez novca za uzdržavanje bolesnih roditelja s demencijom.

"To nas je spasilo. OnlyFans mi je spasio život, 100 posto. Ne mogu vjerovati da to govorim, ali stvarno nas je spasilo. Svatko tko me želi osuditi i poniziti, neka samo izvoli. Samo se nadam da se nikad neće naći u poziciji u kojoj sam se ja našla, da se moram brinuti za dvoje male djece. To je spasilo moj dom, koji nam je bio vrlo važan. I osim svega toga, dao mi je dovoljno novca da sama pokrenem i financiram ULTRAFREE", rekla je za Daily Mail.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.