Sergej Trifunović i Isidora vjenčali se kod matičara: Mogao bih ovako jednom mjesečno

Foto: Instagram

Srpski glumac Sergej Trifunović danas je na svom Instagram profilu objavio fotografije s vjenčanja kod matičara. U tri odvojene objave podijelio je trenutke s ceremonije vjenčanja s Isidorom, svojom suprugom koja je od njega mlađa 24 godine.

U svibnju imali crkveno vjenčanje

"S tobom bih se mogao vjenčavati svaki mjesec", napisao je u opisu jedne od objava, gdje poziraju zajedno u liftu.

Za ovu priliku Isidora Mijanović nosila je dugu ljubičastu haljinu od satena, ljubičasti sako u sličnoj boji i bijele cipele, dok je glumac odabrao crne hlače i bijelu košulju.

Njih dvoje već su u svibnju imali crkveno vjenčanje, nakon čega su organizirali ručak za obitelj i bliske prijatelje. Mnogi nisu bili svjesni njihove veze, pa su ostali iznenađeni kad je Sergej u ožujku najavio zaruke s Isidorom.

Dobio izgon iz Hrvatske

Podsjećamo, Trifunović je nedavno dobio izgon iz Hrvatske na tri mjeseca. Sankcija se ovog puta ne odnosi na EU, već samo na Hrvatsku. Rješenje o protjerivanju stupilo je na snagu 23. rujna, pa je 22. rujna Trifunović napustio Hrvatsku i vratio se u Beograd. S njim je sve vrijeme bila supruga Isidora, rođena Riječanka.

Uhićen na Bajakovu

Bio je uhićen na graničnom prijelazu Bajakovo pri prelasku iz Srbije u Hrvatsku. Zatim je odveden na Općinski prekršajni sud u Split.

Predmet istraživanja bila je objava na društvenoj mreži 10. rujna prošle godine. Iz policije su ranije podsjetili da je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je Trifunović počinio prekršaje članka 5. i članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

"Objavio je tekst neprimjerenog sadržaja kojim je ujedno na grub način omalovažavao policiju i policijske službenike navodeći kako su splitski policajci iznudili preko tisuću eura", tvrdili su u PU splitsko-dalmatinskoj. Zbog vrijeđanja policije dobio je uvjetnu kaznu od 60 dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.