Sjedile na plaži i tipkale na laptopu pa pokrenule raspravu: To ti je rad na daljinu

Screenshot: TikTok

Na društvenim mrežama proširila se snimka dviju djevojaka na plaži blizu Sydneyja koje u kupaćem kostimu leže i drže laptope u krilu te tipkaju.

Toplo vrijeme privuklo je mnoge na plažu Balmoral u sjevernom Sydneyju, gdje su mnogi uživali u moru, čitanju i opuštanju. Ipak, pažnju na društvenim mrežama privukla je snimka djevojaka koje su, umjesto da se kupaju, radile na laptopima.

@laurensyesterday I know where I will be this summer ☀️ #wfh #wlb #beachdays #Sydney #summer ♬ we fell in love in october - sturwnauds

Video pregledan više od 100 tisuća puta

Ne zna se jesu li one samo opušteno tipkale ili su možda posao preselile na plažu i dovršavale obaveze. To je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama, a video je pregledan preko 100 tisuća puta. "Vrijeme je da odete u ured", "Ovo je novo normalno – rad od doma", "Nikada ne bih dozvolio rad na daljinu", neki su od komentara na TikToku. Jedan korisnik je komentirao da bi on zbog takvog ponašanja bio kažnjen.

S druge strane, bilo je i onih koji su branili djevojke, tvrdeći da nema potrebe donositi zaključke bez dokaza. Jedan je korisnik pitao: "Tko kaže da rade? Možda uče za fakultet."

Lauren Yehezkel, vlasnica coaching tvrtke i jedna od onih koji su podijelili video, komentirala je da sve više ljudi radi s plaže ili iz kafića te da je to postalo "novo normalno", prenosi Daily Mail.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.