Jennifer Aniston (55) oduševila fanove fotkama, pozirala je za sportsku kampanju

Foto: Profimedia

Jennifer Aniston je pozirala u novoj kampanji za Pvolve, brend koji stoji iza klinički dokazanog funkcionalnog vježbanja koje koristi opremu otpora za oblikovanje i jačanje tijela. Ova 55-godišnja glumica pokazala je vitku liniju i istrenirane mišiće kojima je oduševila obožavatelje, koji često napominju da ona izgleda jednako dobro kao i kada se prvi put pojavila u Prijateljima prije gotovo 30 godina.

"Želi izazovan trening"

"Jennifer je stvarno dosljedna u svojim vježbama. Tijekom vremena koje provodim s njom, ona želi težak, izazovan trening", otkrila je trenerica popularne glumice za Page Six.

"Radimo vježbe snage, oblikovanja i sagorijevanja te progresivnog treninga s utezima. Također, malo dižemo utege kako bismo pomogli izgraditi mišićnu masu i gustoću kostiju držeći fokus na dugovječnost njezina tijela", dodala je. 

Jennifer je za Woman's Health ove godine otkrila kako održava vitku liniju. Rekla je da dan započinje žlicom jabučnog octa u vodi, nakon čega slijedi kava. 

"Obično ručam oko jedan ili dva poslijepodne, a to je obično neki oblik povrća i proteina", rekla je te dodala: "Popodne ću samo pojesti nešto poput jabuke i maslaca od badema ili kokica." Hidratacija je za nju jako bitna te je otkrila da "popije toliko vode u danu da je to komično."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.