North West poklonila majci za rođendan dijamantnu ogrlicu s neobičnim natpisom

Foto: Instagram

Kim Kardashian na Instagramu se pohvalila rođendanskim poklonom koji je dobila od svoje 11-godišnje kćeri North West.

U pitanju je, tvrdi Kim, dijamantna ogrlica na kojoj je ugraviran natpis "Skibidi Toilet". Na poleđini ogrlice je ugravirano: "Volim te, North". 

Naime, mnogima bizarni natpis s prednje strane ogrlice odnosi se na web-seriju na kanalu YouTubera Alexeya Gerasimova koja prati izmišljeni rat toaleta s ljudskim glavama i humanoidnih likova s ​​elektroničkim uređajima za glave. North je majci objasnila da se odlučila za ovakav poklon jer Kim voli Skibidi Toilet. 

>>Što je Skibidi Toilet i zašto se toliko priča o njemu?

Kim proslavila 44. rođendan

Podsjećamo, Kim Kardashian proslavila je ovih dana 44. rođendan. 

Jedna je od najpoznatijih medijskih ličnosti, poduzetnica i reality zvijezda današnjice. Njezino puno ime je Kimberly Noel Kardashian, a potječe iz armensko-američke obitelji. Otac joj je bio Robert Kardashian, poznati odvjetnik koji je bio dio tima obrane u suđenju O.J.-u Simpsonu. Majka joj je Kris Jenner, koja je također odigrala ključnu ulogu u medijskoj karijeri svoje djece.

2021. objavljeno je da je Kim postala milijarderka prema Forbesu, zahvaljujući kombinaciji njezinih poslovnih projekata, udjela u tvrtkama te zarade od reality showa i raznih sponzorstava. Posljednjih godina Kim se počela baviti pravnim aktivizmom, posebice zagovarajući reformu kaznenog pravosuđa u SAD-u. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.