Desingerica usred gostovanja u emisiji izvadio žvaku iz usta i zalijepio je na stolac

Screenshot: RTV Pink

Srpski reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nedavno je gostovao u emisiji Magazin In na srpskoj televiziji Pink kod voditeljice Sanje Marinković. 

Gledatelje je iznenadio trenutak kad je Desingerica izvukao žvaku iz usta i zalijepio je za stolac na kojem je sjedio.

"Što je izbacio žvaku iz usta i zalijepio je", "Gdje je bacio žvaku? Opet?", komentirali su gledatelji, dodajući da niti ponašanje voditeljice nije bilo uredu. Naime, pisali su da je nepristojno sjedila, a mnogi su se u komentarima šalili da je tako prekrižila noge kako bi se "prilagodila Desingerici".

Desingerica o pljuvanju u usta na nastupima: "To mi je posao"

Voditeljica je u jednom trenutku repera pitala: "Koja bi poruka bila ženama koje su te prijavile za nepristojno ponašanje i žalile se? Što bi im rekao?" pa dodala kako on na svojim nastupima pljuje u usta fanovima i riba sir.

"Pa to je moj posao, bajo", odgovorio je Desingerica. Na pitanje smatra li pristojnim pljuvati publici u usta, odgovorio je: "Da."

Bacao kore za pitu u publiku, fanovi mu lizali stopalo...

Naime, društvenim mrežama ovog se ljeta proširio video s njegovog nedavnog nastupa u Budvi, na kojem se vidi kako srpski glazbenik baca kore za pitu u publiku, razbija jaja po njima te zatim riba tvrdi sir po njihovim glavama.

Društvene mreže pune su nastupa Desingerice na kojima lupa obožavatelje tenisicom po glavi, polijeva ih alkoholom, stavlja im nogu na glavu... Ranije je objavljen video u kojem se vidi kako mu dečko iz prvih redova liže stopalo.

Bez obzira na kontroverzne nastupe, Desingerica je omiljen među mlađom publikom. Obožavaju ga i mladi u Hrvatskoj, gdje već mjesecima puni klubove. Svojim trap pjesmama, poput hita Rendalicca, dominira hrvatskim YouTube trendingom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.