Uzrok smrti Liama Paynea su višestruke ozljede i fraktura lubanje

Foto: EPA

Bivši pjevač grupe One Direction Liam Payne preminuo je na licu mjesta od višestrukih ozljeda, uključujući frakturu lubanje, potvrdio je voditelj hitne službe Buenos Airesa, prenosi Daily Mail.

31-godišnji pjevač pao je s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Crescenti je otkrio da je Payne pretrpio "frakturu lubanje i izuzetno ozbiljne ozljede koje su dovele do trenutne smrti". 

Također je rekao za TN televiziju da je Payne bio mrtav kada su bolničari stigli u 17:00 po lokalnom vremenu. "Naša uloga bila je brzo otići tamo, pružiti liječničku pomoć i pokušati ga reanimirati, ali njegove ozljede su bile terminalne", rekao je.

Payneov identitet potvrdile su hitne službe provjerom njegove putovnice, ali policija još nema informacije o okolnostima njegova pada.

Osoblje zvalo 911

Podsjetimo, policajci su poslani u hotel nakon hitnog poziva u kojem su "obaviješteni o agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola".

Strani mediji došli su u posjed snimke poziva koje je osoblje hotela u Buenos Airesu uputilo 911, telefonskom broju za hitne slučajeve (koji je kod nas 112). Osoblje je obavilo dva poziva, rekavši operateru 911 u prvom pozivu: "Imamo gosta koji je poludio na drogama i uništava sve u svojoj sobi. Trebamo nekoga da dođe."

>> Objavljen transkript 911 poziva osoblja hotela u kojem je bio Liam Payne

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.