Ljudi sprdaju Kate Beckinsale zbog haljine na crvenom tepihu: "To su testisi"

Foto: Profimedia

Glumica Kate Beckinsale pojavila se na događaju Power of Women, koji organizira Variety. Prošetala je crvenim tepihom u neobičnoj haljini zbog koje je vrlo brzo postala meta sprdnje na internetu.

Haljinu je dizajnirao Christian Siriano, koji se pohvalio fotografijama glumice na svojem Instagram profilu. "Balerina šik s ovom ljepotom. Malo glamura", napisao je, ali njegovi pratitelji bili su nemilosrdni prema Kate. Mnogi su napisali da ih haljina izgledom podsjeća na testise. 

"To su testisi. Testisi", "Podsjeća li i vas haljina na nešto?", "Ovo izgleda kao penis i testisi", "Sve što vidim ovdje su testisi", komentiraju ljudi. 

Fanovi zabrinuti za njezino zdravlje

Mnogi su komentirali i kako je Kate previše smršavila te da ne izgleda zdravo. "Što joj se dogodilo?", "Šokirana sam i zabrinuta za nju", "Nisam je prepoznala, neka joj netko da sendvič", "Nadam se da je OK", pišu fanovi glumice.

Inače, događaj Variety Power of Women 2024. proslavio je neke od najutjecajnijih žena u industriji zabave, ističući njihove filantropske projekte.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.